Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η έκκληση της οικογένειας του Λεωνίδα Κακούρη προς τα ΜΜΕ

Η έκκληση της οικογένειας του Λεωνίδα Κα...

Τι ζητά η οικογένεια

Η οικογένεια και το περιβάλλον του Λεωνίδα Κακούρη, κάνουν έκκληση προς τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους, καθώς εκφράζουν την ανησυχία τους γιατί οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται έξω από το σπίτι του ηθοποιού, προσπαθώντας να αποσπάσουν μία δήλωσή του, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στα ανήλικα παιδιά του.

Έτσι, ζητούν άμεσα να σταματήσει αυτό, ώστε τα παιδιά να επανέλθουν στην κανονικότητά τους.

Η οικογένεια του ηθοποιού θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι με ευγένεια και διακριτικότητα ενδιαφέρθηκαν να επικοινωνήσουν με τον Λεωνίδα Κακούρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο ηθοποιός έχει ήδη υποβληθεί σε εξετάσεις και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όταν οι γιατροί του δώσουν το “πράσινο φως”.

 Κάνουν δε παράκληση να σταματήσουν τα δημοσιεύματα με αβάσιμες πληροφορίες, καθώς όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί με τον ηθοποιό γνωρίζουν πόσο επαγγελματίας, ευγενικός και αξιοπρεπής είναι σε όλη την διαδρομή του.

Οι λόγοι της αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου
«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου» είναι η λιτή ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight