Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Hugh Grant: Σέρβιρε χριστουγεννιάτικο γεύμα σε 500 ηλικιωμένους

Credit: H&F Council @LBHF

Credit: H&F Council @LBHF

Ο 63χρονος σταρ έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στην εκδήλωση Big H&F Christmas Day Lunch του δήμου Hammersmith & Fulham του Λονδίνου

Ο Hugh Grant σκόρπισε χαρά με τη χριστουγεννιάτικη έκπληξη που επεφύλαξε σε 500 ηλικιωμένους κατοίκους του Λονδίνου.

Ο 63χρονος σταρ έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στην εκδήλωση Big H&F Christmas Day Lunch του δήμου Hammersmith & Fulham του Λονδίνου.

Σε φωτογραφίες από την εκδήλωση, ο Grant σερβίρει γεύμα σε ηλικιωμένους κατοίκους της κοινότητας. Το συμβούλιο συγκέντρωσε ανθρώπους που δεν είχαν οικογένεια για να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα.

Ο Grant συναναστράφηκε με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση και έβγαλε φωτογραφίες με τους κατοίκους κατά την επίσκεψή του. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του συμβουλίου του Hammersmith & Fulham, η παρουσία του σταρ αποτέλεσε χριστουγεννιάτικη έκπληξη.

“Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στο ετήσιο Big H&F Christmas Day Lunch, μεταξύ των οποίων και ένας πολύ ξεχωριστός καλεσμένος, ο Hugh Grant”, δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Ben Coleman, αναπληρωτής επικεφαλής του H&F. “Ο Hugh μας βοήθησε να σερβίρουμε γεύμα σε 500 ηλικιωμένους της περιοχής που διαφορετικά θα γιόρταζαν μόνοι τους. Αυτό ήταν το πραγματικό Love Actually”.

Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση αναφέρει ότι η φετινή εκδήλωση έφτασε στη μέγιστη συμμετοχή εθελοντών. Η εφημερίδα Evening Standard του Λονδίνου ανέφερε ότι η εκδήλωση συγκέντρωσε περίπου 40.000 στερλίνες (λίγο περισσότερα από 51.000 δολάρια σε δολάρια ΗΠΑ) για τη διεξαγωγή του ετήσιου χριστουγεννιάτικου γεύματος του Hammersmith & Fulham.

 

πηγή instyle.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight