Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα Χριστούγεννα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Τα Χριστούγεννα της βρετανικής βασιλικής...

Μαζί τους και η Φέργκι μετά από 32 χρόνια

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βρέθηκε στο κτήμα της στο Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, τα δεύτερα του Καρόλου στον θρόνο.

Όπως είθισται, τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν το μεσημέρι των Χριστουγέννων στην κυριακάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής και περπάτησαν όλοι μαζί για την καθιερωμένη βόλτα τους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον βασιλιά Κάρολο με τη βασίλισσα Καμίλα, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Έντουαρντ με την σύζυγό του, Σόφι αλλά και τον πρίγκιπα Άντριου με την πρώην σύζυγό τους και τις κόρες και τους συζύγους τους.

 

Ο Κάρολος φορούσε καμηλό παλτό και κρατούσε ομπρέλα όπως και η Καμίλα, που επέλεξε ένα κομψό πανωφόρι, καπέλο και τσαντάκι.

Μάλιστα, η Σάρα Φέργκισον (γνωστή ως Φέργκι) επέστρεψε στην βασιλική παράδοση της οικογένειας μετά από 32 χρόνια, από τότε που το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1996.

Άλλα μέλη που έδωσαν το παρών ήταν η Ζάρα και ο Μάικ Τίνταλ με τις κόρες τους αλλά και η πριγκίπισσα Άννα με τον σύζυγό της.

Απόντες ήταν, όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Όλα τα φλας στην Κέιτ Μίντλετον και τα τρία παιδιά της
Τα φώτα τράβηξε για ακόμη μία φορά η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον που επέλεξε να φορέσει μπλε χρώμα. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα μπλε παλτό Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε άψογα με σουέντ μπότες, ασορτί clutch και ένα εντυπωσιακό καπέλο αλλά και τα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Κρατούσε από το χέρι την κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ, που φορούσε πράσινο παλτό, Στα μπλε και τα πράσινα ήταν ντυμένοι και οι πρίγκιπες Τζορτζ και Λούις, με τον πρώτο να φορά κοστούμι και γραβάτα ενώ ο βενιαμίν της οικογένειας φορούσε καρό παντελόνι και παλτό. Το χέρι του Λούις κρατούσε η ξαδέλφη του, Μία Τίνταλ.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια παραδοσιακά συγκεντρώνεται στο Σάντριγχαμ για τα Χριστούγεννα. Στις 24 Δεκεμβρίου, παίρνουν το απογευματινό τους τσάι πριν ανταλλάξουν φθηνά και αστεία δώρα. Μετά την βόλτα τους στην εκκλησία ανήμερα των Χριστουγέννων, η οικογένεια κατευθύνεται πίσω στο κτήμα για μια παραδοσιακή γιορτή της γαλοπούλας πριν παρακολουθήσουν την χριστουγεννιάτικη ομιλία των Χριστουγέννων του μονάρχη στην τηλεόραση.

Φωτογραφίες: Associated Press

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight