Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision 2024: Πρώτες εικόνες από την σκηνή που θα τραγουδήσει η Μαρίνα Σάττι

Eurovision 2024: Πρώτες εικόνες από την ...

Για πρώτη φορά, η σκηνή θα τοποθετηθεί στο κέντρο του σταδίου

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας SVT της Σουηδίας αποκάλυψε τον σχεδιασμό της σκηνής που θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός της Eurovision 2024. 

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, καθώς συνδυάζει κινητούς κύβους LED, δάπεδα και όροφο LED, τεχνολογία φωτισμού και εφέ τελευταίας τεχνολογίας. 

 Για πρώτη φορά, η σκηνή θα τοποθετηθεί στο κέντρο του σταδίου, ενώ θα έχει σχήμα σταυρού, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική εμπειρία 360 μοιρών. Η επίσημη παρουσίαση έγινε και από τους λογαριασμούς της Eurovision στα social media. Υπεύθυνοι για την υλοποίηση της σκηνής είναι ο Florian Wieder ως σχεδιαστής παραγωγής και ο Fredrik Stormby ως σχεδιαστής περιεχομένου φωτισμού και οθόνης.

Οι δύο δημιουργοί δήλωσαν ότι έχουν ετοιμάσει ένα ανανεωμένο κόνσεπτ για τον διαγωνισμό, ενώ ο εκτελεστικός παραγωγός, Ebba Adielsson, εξέφρασε χαρά για την παρουσίαση του οράματος για τη Eurovision, τονίζοντας τη μοναδική εμπειρία που υπόσχεται η σκηνή.

 


 
 

 

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στo Μάλμε

Φέτος, η Μαρίνα Σάττι θα ειναι η ερμηνεύτρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024. Ο 68ος διαγωνισμό τραγουδιού θα διεξαχθεί στo Μάλμε της Σουηδίας‚ από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024.

 Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργός δέχθηκε με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε μια συμβολική χρονιά, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι υπολογίζεται ν' ανακοινωθεί τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight