Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρέντη: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον αστυνομικό - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος

Ρέντη: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον α...

Όλο και πιο κοντά στον ενορχηστρωτή των επεισοδίων οι αστυνομικοί

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των οπαδικών επεισοδίων έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωφρενική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες».

Όλο και πιο κοντά στον ενορχηστρωτή των επεισοδίων οι αστυνομικοί

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, οι αρχές έχουν στην κατοχή τους το όνομα και το επώνυμο του «ενορχηστρωτή» της επίθεσης στους αστυνομικούς των ΜΑΤ, έξω από το κλειστό του Ρέντη, και εκτιμάται πως μέσα στις επόμενες ώρες ενδεχομένως να προχωρήσουν και στην προσαγωγή του. Πρόκειται για άτομο γύρω στα 30 και μάλιστα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια περιστατικά.

Τα στοιχεία για τον καθοδηγητή

Το πρόσωπο αυτό φαίνεται πως έβρισκε άτομα στον περίγυρό του, το οικογενειακό, συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του και είναι κυρίως τα παιδιά ήταν μικρής ηλικίας και τους καθοδηγούσε για τα επεισόδια. 

Τι είπε στην απολογία του ο 18χρονος συλληφθέντας

Υπενθυμίζεται πως ο 18χρονος φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι είχε πάει στο γήπεδο με φίλους και τον αδελφό του όταν κάποια στιγμή είδε πολύ κόσμο να βγαίνει προς τα έξω και από περιέργεια βγήκε και ο ίδιος όπου τον πλησίασε ένα άτομο με κουκούλα fullface και μακριά γένια και του έδωσε μια φωτοβολίδα λέγοντάς του να την πετάξει. Τόνισε ότι το συγκεκριμένο άτομο του έδειξε πώς λειτουργεί, αλλά όταν την άνοιξε τού έπιασε το χέρι και η φωτοβολίδα έφυγε προς τα κάτω στο έδαφος, έκανε γκελ μπροστά του και πήγε προς την κατεύθυνση του αστυνομικού. Μάλιστα είπε ότι εκείνη την ώρα είδε και άλλη μια φωτοβολίδα να κατευθύνεται προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

 Ο 18χρονος φέρεται να ανέφερε, επίσης, ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει άλλη φορά τέτοιου είδους βεγγαλικό και πρόθεσή του δεν ήταν να την πετάξει εναντίον του αστυνομικού. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών, ενώ όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο.

Διαβάστε στο sportin.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις