Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κ.Μαρκουλάκης: «Τους είπα ότι τα πράγματα που έχω κάνει στην τηλεόραση δεν έχουν πάει καλά»

Κ.Μαρκουλάκης: «Τους είπα ότι τα πράγματ...

"Με πείραξε που δεν πήγε καλά το Γιούγκερμαν"

Με αφορμή την τηλεοπτική του επάνοδο στην μυθοπλασία, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος το απόγευμα της Κυριακής στην κυπριακή τηλεόραση.

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε για τις τηλεοπτικές του συμμετοχές και τον λόγο που πιστεύει ότι δεν πήγε καλά το Λόγω Τιμής.

 Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Με πείραξε που δεν πήγε καλά το Γιούγκερμαν. Θα ήταν υποκριτικό να πω όχι. Βέβαια ήταν μία περίεργη χρονιά συνολικά για τον ΑΝΤ1 γιατί κόπηκε μεγάλο μέρος του προγράμματός του εν μια νυκτί. Μπορεί να μην ήταν η στιγμή, ο ανταγωνισμός να ήταν σκληρός, να μην έπεισα στον κεντρικό ρόλο. Η επιτυχία έχει πολλούς μπαμπάδες και η αποτυχία ένα. Υπήρχε μία σειρά των Ρήγα Αποστόλου στο Mega. Το Κόκκινο Δωμάτιο, και προτιμούσαν να δούνε αυτό» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

 «Μέχρι να έρθει ο Γιατρός τους είπα ότι τα πράγματα που έχω κάνει πηγαίνουν πολύ καλά και αισθάνομαι ότι είμαι τυχερός, αλλά τα πράγματα που έχω κάνει στην τηλεόραση, η μυθοπλασία, δεν έχει πάει. Το Λόγω Τιμής είχα προβλέψει ότι δεν θα πάει καλά. Μπορεί να μην ενδιαφέρεται πολύ ο κόσμος για τα remake. Είχα πει ότι είμαι μέσα, αλλά υπάρχει ένα θέμα, όποιος έχει δει το πρώτο και το έχει αγαπήσει, όταν θα ακούσει Λόγω Τιμής 2 περιμένει να του δώσουμε πίσω τα νιάτα του, αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε. Και αριστούργημα να φτιάξουμε, θα απογοητεύσουμε το κοινό μας. Δεν μπορούσε τις προσδοκίες που έθετε να τις φέρει σε πέρας» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight