Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έλενα Τοπαλίδου: Η απάντηση για την πιρουέτα μέσα στην εκκλησία

Έλενα Τοπαλίδου: Η απάντηση για την πιρο...

«Ήταν μια αυθόρμητη κίνηση»

Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής παντρεύτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Η βραβευμένη χορεύτρια και ο αγαπημένος ηθοποιός αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, παρουσία οικογένειας και φίλων.

Μάλιστα, μια χορευτική κίνηση… ή πιρουέτα της Έλενας Τοπαλίδου κατά τη διάρκεια του μυστηρίου προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Η χορεύτρια θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από την εκπομπή «Γεια Σου».

«Πραγματικά στις εκπομπές λένε ό,τι θέλουν, αλλά δεν τους αδικώ γιατί δεν γνωρίζουν από χορό. Ήξερα ότι έγινε μεγάλη αναπαραγωγή για τον γάμο μας αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει θέμα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη που είχα δίπλα μου τον γιο μου και τον άντρα μου.

 Ήταν ένας πολύ χαρούμενος γάμος με πολλή αγάπη και χιούμορ. Την ώρα που είπε ο ιερέας “Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα”, χωρίς να το σχεδιάσω, μου βγήκε μία αυθόρμητη κίνηση. Δεν ήταν πιρουέτα, όπως είπαν πολλοί. Ήταν μια συμβολική κίνηση. Σαν ένα φτερό που αγκάλιαζε τον Νίκο. Απλά σήκωσα το πόδι και φάνηκε σαν πιρουέτα, όλοι γέλασαν αυτή τη στιγμή, ακόμη και οι ιερείς. Μετά τον γάμο θέλω να αποτραβηχτώ, έχω ανάγκη να ηρεμήσω λίγο» τόνισε η Έλενα Τοπαλίδου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight