Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Ο Σύλλογος Δισκοθετών πραγματοποιεί φιλανθρωπική εκδήλωση για τη στήριξη της «Φλόγας»

Πάτρα: Ο Σύλλογος Δισκοθετών πραγματοποι...

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 στο Saint Club στην οδό Κανάρη 90 μετά τις 20.00 - Η είσοδος θα κοστίζει 10 ευρώ με ποτό και όλα τα κέρδη θα διατεθούν για τις ανάγκες της “Φλόγας”

Μετά τις πρώτες δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις όπου συγκεντρώθηκαν χρήματα για την Κιβωτό της Αγάπης (το 2021, 1000 ευρώ)) και τη Μέριμνα Πατρών (το 2022 & το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 3.127 ευρώ), ο Σύλλογος Δισκοθετών Πάτρας διοργανώνει αυτή την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 στο Saint Club (στην οδό Κανάρη 90) φιλανθρωπική εκδήλωση για τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», Παράρτημα Πάτρας. 

Οι πόρτες στο Saint Club θα ανοίξουν στις 8 το βράδυ. Η είσοδος θα κοστίζει 10 ευρώ με ποτό και όλα τα κέρδη θα διατεθούν για τις ανάγκες της “Φλόγας”.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πιο γιορτινές τις ημέρες για τα παιδιά!

Την εκδήλωση στηρίζουν με χορηγίες οι εξής τοπικές εταιρείες:

Fratello Pizza, Bara Sociale, Hecho Ropa, Kirki Restaurant Ιθάκη, Acera Street Views, Device Patras, Μojo Live, Analog Radio, Baila Radio, Κύβος Bar Αίγιο, Κτήμα Καπόπουλου “Η τρελή Ροδιά”.

Ο Σύλλογος Δισκοθετών Πάτρας ευχαριστεί δημοσίως το Saint Club για την διάθεση του χώρου και την εταιρεία Rubik Design για τη δωρεάν δημιουργία της αφίσας.

*Ο Σύλλογος Δισκοθετών Πάτρας ιδρύθηκε το 2021 με τη συμμετοχή από το σύνολο σχεδόν των DJ της πόλης (78 μέλη).

Εκτός από την ενασχόληση με θέματα που αφορούν το επάγγελμα, μια από τις βασικές αξίες που οδήγησαν στην δημιουργία του Συλλόγου Δισκοθετών Πάτρας είναι η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο.

Μετά τις πρώτες αρχαιρεσίες το νεοεκλεγέν Δ.Σ. (Τάκης Νιάρος - Πρόεδρος, Γιώργος Καρράς - Αντιπρόεδρος, Τάκης Αγγελόπουλος - Γραμματέας, Ρωμανός Παπανικολάου - Ταμίας, Γιάννης Καταπόδης - Μέλος, Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος - Μέλος, Γεώργιος Στυλιανός - Μέλος) αποφάσισε να προγραμματίζονται κάθε χρόνο εκδηλώσεις για να συγκεντρώνονται χρήματα για οργανώσεις και δομές της Πάτρας.

*Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο, γιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους του ογκολογικού τμήματος. Η Φλόγα είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σήμερα η Φλόγα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους σχεδόν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture