Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Χριστουγεννιάτικο πάρτι προσφοράς από το Σύλλογο Δισκοθετών

Πάτρα: Χριστουγεννιάτικο πάρτι προσφοράς...

Στις 20/12/2022 - Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη Μέριμνα Πατρών

Ένα γιορτινό, χριστουγεννιάτικο πάρτι προσφοράς διοργανώνει ο Σύλλογος Δισκοθετών Πάτρας με σκοπό, όλα τα έσοδα να διατεθούν στη Μέριμνα Πατρών.

Ο Σύλλογος Δισκοθετών Πάτρας με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο, ιδρύθηκε το 2021 με τη συμμετοχή από το σύνολο σχεδόν των DJ της πόλης (78 μέλη).

Εκτός από την ενασχόληση με θέματα που αφορούν στο επάγγελμα, μια από τις βασικές αξίες που οδήγησαν στην δημιουργία του Συλλόγου αυτού είναι η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο.

Μια από τις πρώτες προτάσεις που έγιναν στη Γενική Συνέλευση ήταν η διοργάνωση μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης, η οποία υπερψηφίστηκε από το σύνολο των μελών και διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Μάιο του 2022 στο Disco Room, όπου συγκεντρώθηκαν 1000 ευρώ για τα παιδιά του ιδρύματος, της Κιβωτού της Αγάπης.

Μετά τις πρώτες αρχαιρεσίες το νεοεκλεγέν Δ.Σ. (Τάκης Νιάρος - Πρόεδρος, Γιώργος Καρράς - Αντιπρόεδρος, Τάκης Αγγελόπουλος - Γραμματέας, Ρωμανός Παπανικολάου - Ταμίας, Γιάννης Καταπόδης - Μέλος, Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος - Μέλος, Γεώργιος Στυλιανός - Μέλος) αποφάσισε τέτοιες διοργανώσεις να προγραμματίζονται κάθε χρόνο, για να συγκεντρώνονται χρήματα για οργανώσεις και δομές της Πάτρας.

Τα Χριστούγεννα για τους περισσότερους από εμάς είναι μια περίοδος εορτών. Είναι όμως και μια περίοδος που υπάρχουν μεγαλύτερες ανάγκες και που η προσφορά χρειάζεται περισσότερο, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Έτσι λοιπόν τα μέλη του Συλλόγου Δισκοθετών Πάτρας καλούν τον κόσμο να δώσει το “παρών”, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, στο “Oikos Bar" (Πάροδος Δρακοπούλου) για ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι προσφοράς.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη Μέριμνα Πατρών

Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε να γίνουν πιο γιορτινές αυτές οι μέρες…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture