Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σπεύστε στο Free Hand Nail. Η Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου υπόσχεται τα ωραιότερα νύχια των Χριστουγέννων

Σπεύστε στο Free Hand Nail. Η Κωνσταντίν...

Ενας beauty χώρος στην οδό Καραϊσκάκη που αξίζει την προσοχή μας

Μας ίντριγκαρε το όνομα Free Hand και μπήκαμε στον ιδιαίτερο χώρο της πατρινής επιχείρησης στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο, όπου μας γοήτευσαν το περιβάλλον, το προσωπικό και η ποιότητα των εργασιών.

Εδώ το nail art έχει την τιμητική του. Στην οδό καραισκάκη της γειτονιάς του Μαρκάτου βρήκαμε τον χώρο που αντιπρωπεύεται από ένα ταλαντουχο επαγγελματικό team -με επικεφαλής την Κωνσταντινα Θεοδωροπουλου- αφιερωμένο στη γυναίκα και την ομορφιά. Όπως διαπιστώσαμε,το κοινό εδώ μπορεί να αφεθεί σε ένα χαλαρωτικό μανικιούρ-πεντικιούρ προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Όπως αναφέρει η ίδια, το κοινό εδώ μπορεί να αφεθεί σε ένα χαλαρωτικό μανικιούρ – πεντικιούρ απολαμβάνοντας στιγμές αναζωογόνησης και ευεξίας. Επιπλέον, να ομορφύνει τα άκρα του, σύμφωνα με τα τελευταία trends αλλά και να περιποιηθεί τα φρύδια και να κάνει αποτρίχωση.  Ακολουθούνται όλες οι τελευταίες τεχνικές και μέθοδοι που επικρατούν διεθνώς στο beauty προσκήνιο.

Τips: Για την περίοδο των γιορτών, η υπεύθυνη του καταστήματος Λευκοθεα Μπίλη μας προτείνει: κόκκινο για τις γυναίκες με πάθος, χρυσό για τα κορίτσια, σκούρο πράσινο που είναι πάντα επίκαιρο & γαλλικό μανικιούρ με χρώμα και glitter που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες!

*Στο Free Hand μπορείτε να βρείτε και τα χειροποίητα κοσμήματα με ημιπολύτιμες πέτρες και ατσάλι @manoliberajewellery για δώρα σε αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον εαυτό σας!

info:

Καραϊσκάκη 86 & Αγ. Νικολάου, Πάτρα

T.: 2610242824

Insta : freehand_nails_

Facebook : freehandnails

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά