Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τελικές προετοιμασίες για το TEDxPatras 2023: Έρχεται μια αξέχαστη ημέρα!

Τελικές προετοιμασίες για το TEDxPatras ...

Ξεκινά η φετινή διοργάνωση στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Λίγες ώρες απομένουν πριν το TEDxPatras 2023 ανοίξει τις πύλες του για τη φετινή διοργάνωση στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών για μια μεγάλη γιορτή ιδεών.

Φέτος, με σύνθημα "Bridging Within" επιχειρείται μια εξερεύνηση της "γεφύρωσης εκ των έσω" θέτοντας τον ίδιο τον άνθρωπο ως αφετηρία για αλλαγή, επανεκκίνηση και ανακαλύψεις.

Στην Κεντρική Σκηνή του TEDxPatras 2023 αναμένεται να βρεθούν ομιλητές και ομιλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό φέρνοντας μαζί τους τη δική τους ιδέα που αξίζει να διαδοθεί. Συμμετέχουν οι: Φύλλις Γαβριηλίδου, Βασίλης “Bilos” Μανθόπουλος, Thomas Kaarsted, Anne Kathrine Overgaard, Μιχάλης Πετυχάκης, Martin Koehring, Θωμαή Γκλάρου-Σταυροπούλου, Τάσος Καραντάκος, Φοίβος Δεληβοριάς, Ελισάβετ Κάλμπαρη και Ola Labib.

Ο κεντρικός παρουσιαστής του TEDxPatras 2023 είναι ο Γιάννης Σαρακατσάνης. Στην Κεντρική Σκηνή θα εμφανιστούν στη σκηνή και το Μουσικό Σχολείο Πατρών και ο Στέλιος Τσουκιάς μαζί με τον Ιάσονα Οικονόμου (μπάσο) και τον Θάνο Σταυρίδη (ακορντεόν).

Η φετινή εμπειρία του TEDxPatras 2023 εμπλουτίζεται με μια σειρά εργαστηρίων και Fireside Chats στην Εναλλακτική Σκηνή καλύπτοντας μια μεγάλη θεματική ποικιλία. Παρουσιάστρια της Εναλλακτικής Σκηνής είναι η δημοσιογράφος Νατάσα Πατρινού.

Πάνω από 25 φορείς από διάφορους τομείς της Κοινωνίας των Πολιτών, όπως έρευνα, εκπαίδευση, κοινωνική επιχειρηματικότητα, περιβάλλον, πολιτισμός, γυναικεία ενδυνάμωση και δημόσια διακυβέρνηση, θα συμβάλουν στο “γεφύρωμα” των ιδεών και στην ενεργή συμμετοχή προσφέροντας πολυδιάστατες προοπτικές στον κοινωνικό διάλογο.

Το TEDxPatras 2023 αποτελεί μια ευκαιρία για όλες και όλους να εμβαθύνουν στην κατανόηση του δημόσιου λόγου και της συμμετοχής σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφτείτε τον ιστότοπο: 2023.tedxpatras.com.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις