Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Χριστουγεννιάτικο Φορτηγό της Coca-Cola ξεκινάει το μαγικό του ταξίδι από την Πάτρα

Το Χριστουγεννιάτικο Φορτηγό της Coca-Co...

Πρόγραμμα κοινωνικής στήριξης που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Coca-Cola

Το αυθεντικό Χριστουγεννιάτικο Φορτηγό της Coca-Cola ξεκινάει και φέτος το πολυαναμενόμενο ταξίδι του στην Ελλάδα με πρώτο σταθμό την Πάτρα, για να μοιράσει σε όλους την αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων!

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το Φορτηγό της Coca-Cola μας προσκαλεί να το αναζητήσουμε στην πόλη της Πάτρας και να συμμετέχουμε στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις που φιλοξενεί.

Ελάτε να ζήσετε μοναδικές εκπλήξεις, να ανακαλύψετε κι εσείς τον Αϊ-Βασίλη που κρύβετε μέσα μας, αλλά και να «δεσμευτείτε» με τη δική σας πράξη καλοσύνης και γενναιοδωρίας. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς που υλοποιεί η Coca-Cola, σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και να συμβάλλετε μέσα από τη συμμετοχή σας προγραμματισμένες δράσεις. Ακόμα όμως κι αν δεν προλάβετε να επισκεφθείτε το φορτηγό, μην ξεχάσετε να το βγάλετε φωτογραφία, μόλις το δείτε στους δρόμους της πόλης και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει η Coca-Cola στο Instagram με δώρο ένα μαγικό ταξίδι.

Το πρόγραμμα κοινωνικής στήριξης που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Coca-Cola αυτά τα Χριστούγεννα αποτελείται από δύο δράσεις που στόχο έχουν να εμπνεύσουν την αξία της κοινωνικής προσφοράς.  Η πρώτη δράση, αφορά την ουσιαστική υποστήριξη του «Μπορούμε» στο έργο διάσωσης και προσφοράς περισσότερων από 2,5 εκατ. μερίδων φαγητού σε 350 κοινωφελείς φορείς σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα στους φορείς που στηρίζει το «Μπορούμε» στην Πάτρα είναι η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Πατρέων, ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία, Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας, και το Ίδρυμα, Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών.

Η δεύτερη δράση αφορά την υλοποίηση του Προγράμματος «Ένα Ζεστό Κυριακάτικο Γεύμα για Όλους», μέσω του οποίου περισσότεροι από 1.000 άμεσα επωφελούμενοι κοινωνικών δομών των Δήμων Πάτρας,  Ιωαννίνων, Θεσσαλονίκης και Αθηναίων, θα απολαμβάνουν κάθε Κυριακή και για διάστημα έως τριών μηνών, ένα ζεστό, ολοκληρωμένο γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας. Στον Δήμο της Πάτρας το πρόγραμμα αφορά ωφελούμενους του Ασύλου Ανιάτων.

Επισκεφτείτε το site της Coca-Cola για να μάθετε όλες τις πληροφορίες γύρω από το πρόγραμμα και τις στάσεις του φορτηγού και τον διαγωνισμό που τρέχει στο Instagram και ανακαλύψτε κι εσείς τον Αϊ-Βασίλη που κρύβετε μέσα σας!

 

 

 

 

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η The Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage» εταιρία, με προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε αναζωογόνηση στον κόσμο και να κάνουμε τη διαφορά. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει  μάρκες, όπως η Coca-Cola, η Sprite, η Fanta και άλλα ανθρακούχα ροφήματα. Στα προϊόντα που συμβάλλουν στην ενυδάτωση, τις αθλητικές επιδόσεις, καθώς και τα ροφήματα καφέ και τσαγιού, περιλαμβάνονται το Dasani, το smartwater, το vitaminwater, το Powerade, το Costa, το Georgia, το Gold Peak, το Honest και το Ayataka. Τα προϊόντα μας που περιλαμβάνουν θρεπτικά στοιχεία, χυμούς, γαλακτοκομικά και φυτικά συστατικά είναι τα Minute Maid, Simply, innocent, Del Valle, fairlife και το AdeΖ. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιό μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και διαθέτοντας νέα καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε να έχουμε θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων, στις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε και τον πλανήτη, μέσα από την αναπλήρωση του νερού που χρησιμοποιούμε για τα προϊόντα μας, την ανακύκλωση των συσκευασιών μας, τη βιώσιμη συλλογή πρώτων υλών και τη μείωση των εκπομπών άνθρακα σε όλη την αλυσίδα αξίας μας. Μαζί με τους συνεργάτες εμφιαλωτές μας, απασχολούμε περισσότερους από 700.000 ανθρώπους, συμβάλλοντας στη δημιουργία οικονομικών ευκαιριών για τις τοπικές κοινότητες παγκοσμίως.

Μάθετε περισσότερα για την https://www.coca-colacompany.com/ και ακολουθείστε μας σε Twitter, Instagram, Facebook και LinkedIn.

Ειδήσεις Τώρα

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Ζάκυνθο

Πέθανε ο Βασίλης Βασιλικός σε ηλικία 89 ετών

Οι 7 πόρτες της Πάτρας και οι «ιστορίες» τους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις