Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Α. Σρόιτερ: «Κάποτε στον χώρο έφευγαν τασάκια και καρέκλες, μακάρι να ανοίξουν τα στόματα»

Α. Σρόιτερ: «Κάποτε στον χώρο έφευγαν τα...

"Δεν υπάρχει εργασιακός χώρος που να μην υπάρχει παρενόχληση, πίεση ή ψυχολογική βία", δηλώνει ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Ο anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha παραβρέθηκε σε εκδήλωση για την κακοποίηση των γυναικών και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα περιστατικά βίας στον χώρο των media.

 «Κάποτε στον χώρο των media υπήρχε και η σωματική βία, έφευγαν κάτι τασάκια, κάτι καρέκλες αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει παιδιά. Δεν υπάρχει εργασιακός χώρος που να μην υπάρχει παρενόχληση, πίεση ή ψυχολογική βία. Και στη δημοσιογραφία και στο εμπόριο και στην ιατρική. Μακάρι να ανοίξουν τα στόματα παντού», αναφέρει ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Ξέρω γυναίκες που έχουν δεχθεί βία από συντρόφους, ξέρω και άντρες που έχουν δεχθεί βία από συντρόφους κι ας μην το αφήνουμε απ’ έξω αυτό. Δεν είναι ταμπού», σημειώνει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι… φαινόμενο. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πέρασαν από πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές, δεν το βρίσκω καθόλου κακό. Φτάνει να μην είναι μόνο αυτό», απαντά ο Αντώνης Σρόιτερ σε σχετική ερώτηση.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight