Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λάκης Γαβαλάς για My Style Rocks: «Έχουν άλλα πρότυπα που φυσικά τους εξυπηρετούν»

Λάκης Γαβαλάς για My Style Rocks: «Έχουν...

Τι σχολιάζει ο γνωστός σχεδιαστής

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Τον γνωστό σχεδιαστή μόδας συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική έξοδο το βράδυ της Τρίτης (22/11) και μεταξύ άλλων των ρώτησαν για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε το τελευταίο διάστημα και το ενδεχόμενο να τον δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

 «Δεν θα ήταν χαριτωμένο να ήμουν στο YFSF; Εγώ είμαι My Face Sounds Familiar… everyday! Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά μου είναι στη μόδα. Εάν κάποιο project μόδας, ακόμα και το My Style Rocks, ήταν στα δεδομένα μου και μπορούσαμε να είμαστε χρήσιμοι ο ένας για τον άλλο, φυσικά θα το έκανα», δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Το βρίσκω όμως λίγο δύσκολο, γιατί αυτοί έχουν άλλα πρότυπα, που τους εξυπηρετούν φυσικά», συμπληρώνει με νόημα στον φακό ο σχεδιαστής μόδας.

Σε ερώτηση για την κόντρα και τις εκατέρωθεν καυστικές ατάκες ανάμεσα στην Έλενα Γαλύφα και τη Ραμόνα Βλαντή, ο Λάκης Γαβαλάς απαντά: «Είναι δύο υπέροχα κορίτσια, διεκδικούν και οι δύο μία θέση στην τηλεόραση. Μόνο που η τηλεόραση έχει τα δικά της standards και καθημερινά αλλάζουν».

 «Θέλετε να πούμε ποια άτομα διαχειρίζονται αυτές τις θέσεις, για να δούμε εάν είναι άξια να τις διαχειρίζονται; Για βγάλτε τους μπροστά να δούμε πώς είναι, ποια είναι η γνώμη τους και για ποιον λόγο την έχουν», κατέληξε στις δηλώσεις του για την τηλεόραση ο Λάκης Γαβαλάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight