Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιοί θα δώσουν το "παρών" και ποιοί θα λείπουν από τον τελικό του Dancing

Ποιοί θα δώσουν το "παρών" και...

Εκεί και η Κλαομοίρα αλλά και η Ήβη Αδάμου

Με διπλή χορογραφία και στο τελευταίο live του «Dancing with the Stars» θα διαγωνιστούν για την πρώτη θέση ο Αργύρης Αγγέλου και ο Κώστας Μαρτάκης, ενώ στη σκηνή του show χορού θα δούμε και δύο πανέμορφες γυναικείες παρουσίες. Ο λόγος για την Καλομοίρα και την Ήβη Αδάμου, που είχαν ξαναχορέψει ως guest και στο περσινό «Dancing with the Stars».

Στο show θα τραγουδήσουν οι «Μέλισσες», ενώ θα εμφανιστούν ξανά οι περισσότεροι από τους 14 συνολικά διαγωνιζομένους.
Όσον αφορά τους δύο του τελικού, Αργύρη Αγγέλου και Κώστα Μαρτάκη, θα διαγωνιστούν σε δύο χορούς. Ο ένας θα είναι κοινός και για τους δύο, ενώ στη δεύτερή τους εμφάνιση θα παρουσιάσουν μια παλαιότερή τους χορογραφία.
Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν θα εμφανιστούν καν. Κατά πάσα πιθανότατα δεν θα δούμε την Ολυμπιονίκη του άλματος εις μήκος Νίκη Ξάνθου, ενώ η παρτενέρ του Γιώργου Χρανιώτη Τζένη Νικολέντζου, αρνήθηκε να τον συνοδεύσει σε αυτό τον τελευταίο χορό.
Σύμφωνα με φήμες η χορεύτρια έχει δυσαρεστηθεί με τον χαρακτηρισμό της «κακότυχης» που της καταλόγισαν κάποιοι, καθώς και ο περσινός παρτενέρ της Κώστας Σόμμερ, αλλά και ο Γιώργος Χρανιώτης τραυματίστηκαν από το δεύτερο live. Τον Γιώργο Χρανιώτη θα συνοδεύσει η Κλώντια- Άννα Στόγια, παρτενέρ του Τρύφωνα Σαμαρά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight