Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Blue Bloods»: Η αστυνομική σειρά με τον σταρ Τομ Σέλεκ ολοκληρώνεται με τον 14ο κύκλο

«Blue Bloods»: Η αστυνομική σειρά με τον...

«Τα τελευταία 13 χρόνια ήταν τιμή για μένα να εργάζομαι σε μια σειρά που όχι μόνο τιμά τους άνδρες & τις γυναίκες που προστατεύουν και υπηρετούν στη Νέα Υόρκη αλλά και γιατί προβάλει τη σημασία της οικογένειας», ανέφερε

Η επερχόμενη 14η σεζόν θα είναι & η τελευταία για τη δημοφιλή αστυνομική σειρά του CBS «Blue Bloods» που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2010.

Η σειρά με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό σταρ Τομ Σέλεκ και έκανε το ντεμπούτο της τον Σεπτέμβριο του 2010, επικεντρώνεται στην ιρλανδικής καταγωγής οικογένεια Ρήγκαν που υπηρετεί σε διάφορες θέσεις επιβολής του νόμου στην Νέα Υόρκη.

Εκτός του Τομ Σέλεκ (Tom Selleck), από τα μεγάλα ονόματα στο Χόλιγουντ κυρίως στα 80ς, παίζουν στο «Blue Bloods» και οι Ντόνι Γουόλμπεργκ (Donnie Wahlberg), Γουίλ Εστές (Will Estes), Μπρίτζετ Μοϊνάχαν (Bridget Moynahan) και Βανέσα Ρέι (Vanessa Ray).

«Τα τελευταία 13 χρόνια ήταν τιμή για εμένα να εργάζομαι σε μια σειρά που όχι μόνο τιμά τους άνδρες και τις γυναίκες που προστατεύουν και υπηρετούν στη Νέα Υόρκη, αλλά και γιατί προβάλει τη σημασία της οικογένειας», ανέφερε ο 78χρονος σήμερα αλλά πάντα γοητευτικός Τομ Σέλεκ σε δήλωσή του.

Ο Σέλεκ να θυμίσουμε πως το 1987 έπαιξε στην χαριτωμένη κωμωδία «Ένα μωρό για τρεις» ενώ η τηλεοπτική σειρά που τον καθιέρωσε & τον έκανε μεγάλο σταρ ήταν το «Magnum, Ρ.Ι.», μία αστυνομική δραματική σειρά όπου ο Tom Selleck υποδυόταν τον Thomas Magnum, έναν ιδιωτικό ερευνητή που ζει στο Oahu της Χαβάης. Η σειρά κράτησε όλη σχεδόν τη δεκαετία του ’90.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight