Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τρίγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα: Ποια ζώδια ευνοούνται από τη ρομαντική όψη

Τρίγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα: Ποια ζώδια ευ...

Έρωτες και ενθουσιασμοί για τρεις εκπροσώπους του ζωδιακού

Μετά τη Νέα Σελήνη, στις 13 Νοεμβρίου, η οποία σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας (από τους Ιχθύς) με τον Ήλιο (από τον Σκορπιό) υπόσχεται στιγμές γεμάτες έρωτα, ενθουσιασμό και πάθος σε τρία συγκεκριμένα ζώδια.

 Ταύρος
Πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έρθετε αυτόν τον καιρό, ακόμα κι αν το προηγούμενο διάστημα βιώνατε εντάσεις και τσακωμούς. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε οτιδήποτε σας δυσκόλευε. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι αυτή την περίοδο μπορείτε να ζήσετε όμορφες στιγμές, αρκεί να ακούσετε την καρδιά σας και να μιλήσετε ανοιχτά σε όποιον πρέπει να ακούσει όσα έχετε να πείτε.

 Σκορπιός
Είστε οι πιο ευνοοημένοι των ημερών, καθώς η όψη αυτή γίνεται από το δικό σας ζώδιο και το φιλικό σε εσάς ζώδιο των Ιχθύων. Το συγκεκριμένο τρίγωνο έρχεται για να απαλύνει πληγές και άγχη και να σας δώσει αυτό που πραγματικά αξίζετε. Τώρα μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να δείτε τις ρομαντικές σχέσεις να εξελίσσονται όπως θέλετε.

Ιχθύες
Πιο κοντά στο πνευματικό σας μονοπάτι θα βρεθείτε αυτόν τον καιρό. Μπορεί, μάλιστα, να δείτε και όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Ξέρετε τι θέλετε και είστε συντονισμένες με τα συναισθήματά σας, γι’ αυτό και γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Οι σχέσεις, χάρη στη δική σας ωριμότητα, θα βελτιωθούν και θα έρθετε πιο κοντά σε άτομα με τα οποία μπορεί να είχατε απομακρυνθεί παλαιότερα. Αν δεν είστε σε σχέση, τότε μια γνωριμία που θα γίνει αυτές τις ημέρες θα έχει διάρκεια, καθώς αυτός ο άνθρωπος θα υποστηρίξει τα βήματά σας και εσάς.

 ΠΗΓΗ marieclaire.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being