Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Πρωτοψάλτη έβγαλε τη λέξη «χοντρή» στο τραγούδι «Άδωνις»- Η αντίδραση Κραουνάκη- «Είναι διάσημος άνδρας»

H Πρωτοψάλτη έβγαλε τη λέξη «χοντρή» στο...

Δείτε το βίντεο

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήταν κάποτε «αυτοκόλλητοι», αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν απομακρυνθεί, ενώ την απόσταση αυτή ήρθε να μεγαλώσει κι άλλο και η περίφημη ιστορία με την λέξη «χοντρή» στο εμβληματικό τραγούδι του συνθέτη «Άδωνις» που ερμήνευσε η σπουδαία τραγουδίστρια.

Η νέα κόντρα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Σταμάτη Κραουνάκη ξεκίνησε προχθές (14.11.2023) όταν η τραγουδίστρια και ο Γιώργος Νταλάρας εμφανίστηκαν στο θέατρο «Παλλάς».

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είπε το κομμάτι «Πάμε στον Άδωνι για καφέ», αφαιρώντας από τους στίχους το «μια χοντρή», καταδικάζοντας με αυτόν τον τρόπο το body shaming.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης  μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας του δουλειάς «Ο Τίγρης».

Αναφέρθηκε στο τραγούδι «Άδωνις» και στην απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να κόψει τη λέξη «χοντρή», αποκαλύπτοντας μάλιστα και μια λεπτομέρεια που δεν ήταν γνωστή, καθώς τόνισε ότι η περίφημη «χοντρή νευρικιά» δεν ήταν γυναίκα, αλλά άνδρας και μάλιστα διάσημος.

«Σιχαίνομαι τη λέξη “body shaming”. Κάθε ερμηνευτής στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών έχει δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε. Εγώ που τον λέω τον “Άδωνι” τη δείχνω τη χοντρή και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται. Το τραγούδι είναι 40 χρόνων και είναι αθώο. Η “χοντρή νευρικιά” που αναφέρεται στο τραγούδι είναι ένας πασίγνωστος άνδρας. Αυτό το πρόσωπο ήταν η αιτία να γράψω αυτό το τραγούδι τότε».

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight