Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πλημμύρισαν πάλι το κέντρο και οι συνοικίες της πόλης - Ποτάμι δρόμοι και πεζόδρομοι - Δείτε πολλές φωτογραφίες και βιντεο

Πάτρα: Πλημμύρισαν πάλι το κέντρο και οι...

Δείτε φωτο και βιντεο

Η πρωινή καταιγίδα  στην Πάτρα προκάλεσε πλημμύρες σε δρόμους του κέντρου αλλά και στις συνοικίες, με τα προβλήματα να είναι πολλά και σε πολλά σημεία.

Ο ποδηλατόδρομος στην παραλιακή ζώνη "εξαφανίστηκε" κάτω από το νερό της βροχής, αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν γιατί δεν ήταν δυνατή η οδήγηση και οι καταστηματάρχες στην Αγίου Ανδρέου, την Ρήγα Φεραίου και αλλού προσπαθούσαν μάταια με τις σκούπες να κρατήσουν το νερό της βροχής έξω από τις επιχειρήσεις τους.

Στη λαχαναγορά επίσης πλημμύρισαν οι εγκαταστάσεις, ενώ σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Αρόη και στην Φιλίππου Ολυμπιάδος. 

Πάτρα: "Λίμνη" η Ρήγα Φεραίου - Πλημμύρισε ο πεζόδρομος

Την ίδια ώρα, σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι κινδύνευσε γυναίκα στο Ρίο, καθώς εγκλωβίστηκε στη γέφυρα.

Συγκεκριμένα, ο δρόμος κάτω από τη γέφυρα είχε πλημμυρίσει μέσα σε δέκα λεπτά και μία γυναίκα οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της.

Τότε ένας άνδρας που ερχόταν πίσω της και είχε σταματήσει, κολύμπησε για να φθάσει κοντά της. Κατάφερε να απεγκλωβίσει τη γυναίκα, που ήταν σε κατάσταση πανικού.

Σημειώνεται ότι έχει κλείσει η Εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Ελαιώνα και η παλιά Εθνική Οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω κοτολίσθησης λάσπης στο οδόστρωμα από έντονη βροχόπτωση.

Παράλληλα, με εντολή του διαχειριστή υποδομής, τα δρομολόγια 1330 & 1331 (Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό) ακυρώνονται. Επίσης, λόγω της συγκέντρωσης υδάτων στη γραμμή, τα δρομολόγια 11306 & 11307 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Πάτρα – Άγιος Ανδρέας.

 

Εικόνα από την Αρόη

Πανεπιστήμιο

Αρόη

Ηρώων Πολυτεχνείου

Όθωνος Αμαλίας

Αγίου Ανδρέου

Λαχαναγορά Πάτρας

Ακρωτηρίου και Φιλίππου Ολυμπιάδος

Όθωνος Αμαλίας και Πατρέως - Εξαφανίστηκε ο ποδηλατόδρομος

Ακρωτηρίου, Ταραμπούρα

Ακρωτηρίου, Ταραμπούρα

Όθωνος Αμαλίας

Ακτή Δυμαίων

Ζαρουχλέικα

Ακταίο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις