Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κάλεσμα σε σύσκεψη από το Εργατικό Κέντρο για τα 50 χρόνια του Πολυτεχνείου

Πάτρα: Κάλεσμα σε σύσκεψη από το Εργατικ...

Στις 6/11/2023 στις 19.00 - Η επέτειος των 50 χρόνων από το Πολυτεχνείο πραγματοποιείται τη στιγμή που στην Παλαιστίνη διαπράττεται ένα ακόμα ιμπεριαλιστικό έγκλημα, αναφέρει η ανακοίνωση

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καλεί με ανακοίνωση του, όλα τα σωματεία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα μαθητικά συμβούλια και τους μαζικούς φορείς της πόλης τη Δευτέρα 6/11, στις 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΚΠ (στην οδό Κολοκοτρώνη 20, στο ισόγειο) σε σύσκεψη εν όψει της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου.

Η επέτειος των 50 χρόνων από το Πολυτεχνείο πραγματοποιείται όπως αναφέρει ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, τη στιγμή που στην Παλαιστίνη διαπράττεται ένα ακόμα ιμπεριαλιστικό έγκλημα, που απειλεί με γενικότερη πολεμική ανάφλεξη όλη την περιοχή. Η σωστή πλευρά της ιστορίας, είναι μαζί με Παλαιστινιακό λαό, που το κράτος του Ισραήλ τον δολοφονεί εδώ και δεκαετίες, με εκατόμβες νεκρών, με την κατοχή παλαιστινιακών εδαφών, με πογκρόμ, απαρτχάιντ και αποκλεισμούς, με φυλακίσεις και βασανισμούς.

Ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου μας διδάσκει…

… ότι ο αγώνας του λαού και της νεολαίας «φώτισε» και τους πιο σκοτεινούς καιρούς! Κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος απέναντί στους αγώνες του λαού μας.

… μας δείχνει τον δρόμο της σύγκρουσης με το σύστημα, τις απαγορεύσεις και την καταστολή, μας δείχνει τη δύναμη του οργανωμένου κινήματος.

… ότι το σύνθημα Έξω αι ΗΠΑ - Έξω το ΝΑΤΟ είναι επίκαιρο, ότι ο αγώνας για την ειρήνη και φιλία των λαών συνεχίζεται ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΕΕ.

… με το σύνθημα Ψωμί Παιδεία Ελευθερία, μας δείχνει το δρόμο ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις