Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Ποια είναι τα 6 ζώδια που ερωτεύονται γρήγορα και ποια θέλουν τον χρόνο τους

Ποια είναι τα 6 ζώδια που ερωτεύονται γρ...

Μερικοί ακολουθούν την καρδιά τους χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς αμφιβολίες, ενώ άλλοι είναι πιο λογικοί και ακολουθούν στρατηγική, καθώς ακούνε το μυαλό τους

Ο έρωτας είναι διαφορετικός για τον καθένα και δεν συμβαίνει με τον ίδιο τρόπο για όλους και κάθε φορά.

Κάποιοι ερωτεύονται δυνατά και γρήγορα, άλλοι αργά και σταθερά. Μερικοί ακολουθούν την καρδιά τους χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς αμφιβολίες, ενώ άλλοι είναι πιο λογικοί και ακολουθούν στρατηγική, καθώς ακούνε το μυαλό τους.

Τα 6… γρήγορα ζώδια
Ταύρος
Ένας Ταύρος δεν θα ερωτευτεί από… ιδιοτροπία ή απλά με κάποιον που θα βρεθεί στον δρόμο του. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν… και όταν το βρίσκουν, πέφτουν με τα μούτρα και ερωτεύονται γρήγορα, χωρίς κανένα δισταγμό. Δεν πάνε εκεί που τους οδηγεί η καρδιά τους και ερωτεύονται όχι μόνο επειδή αισθάνονται καλά αλλά επειδή θεωρούν ότι αυτό είναι το σωστό. Όταν ένας Ταύρος δεσμεύεται, δεσμεύεται πραγματικά και δεν θα εγκαταλείψει μια σχέση τόσο εύκολα. Αν βρίσκεται σε μία σχέση, θα αφοσιωθεί πλήρως για να την κάνει να λειτουργήσει και δεν θα τα παρατήσει χωρίς να δώσει σκληρή μάχη.

Κριός
Ο παρορμητικός και γεμάτος ενέργεια Κριός δεν χάνει χρόνο σε τίποτα. Το ίδιο ισχύει και για τον έρωτα. Ένας Κριός συνήθως αντιλαμβάνεται αμέσως αν δεν του αρέσει κάποιος και αν θέλει ή όχι να μπει σε μια σχέση. Δεν παίρνουν όμως πάντα τον χρόνο τους για να σκεφτούν τα πράγματα και μερικές φορές μπορούν να στερηθούν την αγάπη με την ίδια ταχύτητα που ερωτεύονται. Απολαμβάνουν επίσης λίγο περισσότερο τη διαδικασία του να ερωτευτούν τον άλλο, από το στάδιο που πλέον είναι ήδη ερωτευμένοι. Ο καλύτερος σύντροφος για τον Κριό είναι κάποιος που είναι εξίσου αφοσιωμένος και δυναμικός, προκειμένου να μείνει αναμμένη η φλόγα.

Καρκίνος
Ο ευαίσθητος Καρκίνος είναι ρομαντικός, ερωτεύεται εύκολα και λατρεύει την ιδέα της αγάπης. Όταν αγαπά, αγαπά με δύναμη ψυχής, και όταν τελειώσει μια σχέση, δεν την ξεχνάει ποτέ και κουβαλά μαζί του την αγάπη ή τον πόνο για το υπόλοιπο της ζωής του. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρά έχει πληγωθεί, δεν εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθειά του να βρει την αληθινή αγάπη, καθώς την βάζει πάνω από σχεδόν όλα τα άλλα πράγματα στη ζωή.

Ζυγός
Γνωστοί ως αναποφάσιστοι, οι Ζυγοί μπορεί να μην κινούνται τόσο γρήγορα όσο μερικά άλλα ζώδια που λατρεύουν να αγαπούν, αλλά κι αυτοί ερωτεύονται γρήγορα. Οι Ζυγοί μπορούν εύκολα να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό και την ομορφιά και αυτό μπορεί να τους κάνει να ερωτευτούν πριν καν γνωρίσουν κάποιον. Είναι γνωστό ότι μεθάνε εύκολα από τον έρωτα και όταν τα πράγματα γίνονται πολύ έντονα, ο Ζυγός συνήθως κάνει λίγο πίσω για να προσαρμοστεί και να ισορροπήσει.

Δίδυμοι
Ερωτεύεται σχετικά γρήγορα… αλλά επειδή είναι πιστός στη «διπρόσωπη» φύση του, μπορείς να ερωτευτεί και πολύ εύκολα. Έχει από την φύση του περιέργεια για τους άλλους ανθρώπους, με αποτέλεσμα πολύ εύκολα να παρασύρεται.

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι ανοιχτοί άνθρωποι, ελεύθερα πνεύματα και διασκεδαστικοί, οπότε είναι λογικό να ερωτεύονται γρήγορα. Ένας Τοξότης δεν φοβάται να πάρει ρίσκο ή να πάει κόντρα στις πιθανότητες, επομένως τίποτα δεν τον εμποδίζει να βουτήξει στα βαθιά. Και ναι μεν είναι ok να πέφτεις με τα μούτρα σε μία σχέση, αλλά Τοξότη, βεβαιώσου πρώτα ότι ερωτεύεσαι τον πραγματικό άνθρωπο και όχι μόνο την ιδέα του.

Τα 3 ζώδια που θέλουν μια… ζωή για να ερωτευτούν
Ας δούμε τώρα τα ζώδια που είναι λίγο πιο προσεκτικά όσον αφορά την αγάπη…

Παρθένος
Οι Παρθένοι ερωτεύονται πολύ αργά και δυσκολεύονται πραγματικά να αφήσουν κάποιον άλλο να μπει στην ζωή τους. Έχουν μια απαισιόδοξη άποψη για την αγάπη και δεν μπορούν να ανοίξουν πλήρως την καρδιά τους, γνωρίζοντας πόσο εύκολα μπορεί να σπάσει και να πληγωθούν. Αλλά όταν ένας Παρθένος ερωτεύεται, τα δίνει όλα και αγαπά δυνατά.

Αιγόκερως
Δυνατοί και με στρατηγική, οι Αιγόκεροι δεν βιάζονται να δώσουν την καρδιά τους. Προσεγγίζουν την αγάπη με τον τρόπο που προσεγγίζουν τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, καθώς θεωρούν πως ο έρωτας πρέπει να είναι μια στρατηγική επένδυση. Οι Αιγόκεροι προστατεύουν έντονα την ανεξαρτησία τους και δεν θέλουν να αισθάνονται υπερβολικά εξαρτημένοι από κάποιον άλλο. Όταν οι Αιγόκεροι παίρνουν την απόφαση να το πάνε all in, είναι πολύ στοργικοί και πιστοί σύντροφοι.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί δεν εμπιστεύονται εύκολα τους ανθρώπους και ως εκ τούτου αργούν να ερωτευτούν. Οι Σκορπιοί εκτιμούν τον αυτοέλεγχο και πρέπει να εγκαταλείψουν τουλάχιστον ένα μέρος από αυτόν όταν ερωτεύονται, γι’ αυτό παλεύουν τόσο σκληρά με τον εαυτό τους. Όταν τελικά αποφασίσουν να αφήσουν κάποιον να μπει στη ζωή τους, το ζουν στο 100%  και είναι στοργικοί, πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being