Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Σολωμού: Φέτος με έχουν «δείρει» αρκετά

Μαρία Σολωμού: Φέτος με έχουν «δείρει» αρκετά

«Νομίζω ότι είμαι ο εύκολος στόχος» πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Μαρία Σολωμού έκανε δηλώσεις με αφορμή τη συμμετοχή της στο Fame Story και αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που υποστηρίζει ότι έχει δεχτεί τη φετινή χρονιά στα μέσα ενημέρωσης.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι ανέφερε αρχικά: «Είναι φοβερό! Αν καθόμουν να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν θα έκανα άλλη δουλειά».

«Νομίζω ότι είμαι ο εύκολος στόχος. Γίνεται η ατάκα μου viral πάντα. Και τι λέω; Ανακάλυψα κάτι; Ανά πενταετία γίνεται, με τις δηλώσεις που κάνω τις έντονες, περιμένω να έρθει η επόμενη πενταετία να με δικαιώσει. Και φέτος με έχουν "δείρει" αρκετά, θα περιμένω όμως να δικαιωθώ σε 2-3 χρόνια», πρόσθεσε.

 Όσο για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ένα reunion των Singles, είπε: «Αν γινόταν, θα πήγαινα. Θα πηγαίνανε όλοι νομίζω. Θα ήταν τέλειο το 20 χρόνια μετά».

Τέλος, ανέφερε τι θα έλεγε η ίδια, αν έστελνε γράμμα στον εαυτό της στο πλαίσιο του podcast της. «Εγώ αν έστελνα γράμμα στη Μαρία, θα της ζητούσα να μου πει, πώς γίνεται αυτά που λέω, να τα κάνω κιόλας. Γιατί καλά τα λέω, αλλά γιατί δεν τα κάνω; Πρέπει να στείλω γράμμα στον εαυτό μου. Το podcast είναι η ψυχοθεραπεία μου», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight