Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: «Ναυάγιο» για τα ΕΛ.ΤΑ και στο Κατάκολο

Ηλεία: «Ναυάγιο» για τα ΕΛ.ΤΑ και στο Κατάκολο

Την υποβάθμιση της περιοχής καταγγέλουν οι φορείς

Την υποβάθμιση της περιοχής τους, που αποτελεί το χώρο υποδοχής χιλιάδων τουριστών στην Ηλεία αλλά και στη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο, καταγγέλλουν οι φορείς του Κατακόλου, μετά την ξαφνική απόφαση για την αναστολή της λειτουργίας του υποκαταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο επίνειο του Δήμου Πύργου.

Το τέλος του υποκαταστήματος του ΕΛΤΑ στο Κατάκολο προαναγγέλλει σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην είσοδο του κτιρίου πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει τοποθετηθεί η αναστολή λειτουργίας των ΕΛΤΑ στο Κατάκολο θα έχει ισχύ από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής να είναι αναγκασμένοι πλέον να μεταβαίνουν στο κεντρικό υποκατάστημα στον Πύργου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Πρόκειται για ακόμα ένα υποκατάστημα που κλείνει στην Ηλεία μετά από αυτό στο Βαρθολομιό, τη Λαμπεία, το Καράτουλα κ.α., με την περιοχή του Κατακόλου να στερείται πλέον ακόμα μια υπηρεσία.

Ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης, σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις της διοίκησης των ΕΛΤΑ το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την αναστολή δεκάδων υποκαταστημάτων σε όλη τη χώρα, αφορά της ριζικές αλλαγές που δρομολογούνται για την οικονομική βιωσιμότητα, με τον στόχο του ομίλου να είναι να αυξήσει την οριακή σήμερα κερδοφορία του στο ύψος του μέσου όρου τη αγοράς κατά την πλήρη ανάπτυξη του νέου business plan.

* εφημερίδα Πατρις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις