Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Κώστας Σβόλης- «Τα πλημμυρικά φαινόμενα εκθέτουν τους διοικούντες την πόλη μας»

Πάτρα: Κώστας Σβόλης- «Τα πλημμυρικά φαι...

" Λάθη, αδράνεια και απραξία δεν συγχωρούνται" επισημαίνει ο επικεφαλής της παράταξης "Πάτρα Ενωμένη"

«Τα πλημμυρικά φαινόμενα εκθέτουν τους διοικούντες την πόλη μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κώστας Σβόλης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πάτρα Ενωμένη". 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζει:

Η σημερινή (και αυριανή) δημοτική αρχή διανύει τον ένατο χρόνο θητείας και φέρει τις ευθύνες για κάθε παράλειψη που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία δυσκολιών αλλά και κινδύνων στους πολίτες. Τα πλημμυρικά φαινόμενα στις 17.102023 εκθέτουν τους διοικούντες την πόλη μας.

Λάθη, αδράνεια και απραξία δεν συγχωρούνται. Αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι τα φρεάτια δεν ήταν καθαρισμένα και ότι αντλιοστάσια δεν λειτούργησαν τότε οφείλει η δημοτική αρχή να αναλογισθεί τις ευθύνες που φέρει, να δρομολογήσει ενέργειες ώστε να αποκατασταθούν οι πολίτες και άμεσα να ετοιμασθεί για ανάλογα φαινόμενα που θα συμβούν στο μέλλον. Η εικόνα ανοχύρωτης πόλης μας προκαλεί λύπη και, δικαιολογημένα, οργή.

Στον απόηχο της εκλογικής νίκης θα πρέπει κάποιοι να αναλογισθούν και κυρίως να αισθανθούν τι σημαίνει θέση ευθύνης και τι σημαίνει να διαχωρίζεις με κομματικά και ιδεολογικά κριτήρια πρόσωπα, θέσεις και προτάσεις. Τουλάχιστον, ας φροντίσουμε, πέρα από «ελλιποβαρείς» δηλώσεις και κατευθύνσεις, να συνδράμουμε όλοι μας στον σχεδιασμό δράσεων που θα στοχεύουν στην προστασία (προσαρμογή) του ανθρώπινου, τουλάχιστον, οικοσυστήματος και ας αφήσουμε τα περί καπιταλισμού και δεξιών υποψηφίων στην άκρη. Μιλάμε για τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, για όσους ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις