Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Σεμινάριο υποκριτικής με άξονα έργο του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι

Πάτρα: Σεμινάριο υποκριτικής με άξονα έρ...

Ξεκίνησε στο Μηχανουργείον από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γεράσιμο Ντάβαρη

Στους "Δαιμονισμένους" του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι θα βασιστεί το σεμινάριο υποκριτικής που διοργανώνει ο συμπολίτης ηθοποιός και σκηνοθέτης Γεράσιμος Ντάβαρης στον Πολυχώρο πολιτισμού Μηχανουργείο, στην οδό Ευμήλου στην Πάτρα, πίσω από το νέο ιερό ναό Αγ. Ανδρέα.

Με οδηγό τις συγκλονιστικές σκηνές, με τους πανανθρώπινους και διαχρονικούς προβληματισμούς, του εξαίρετου πολυφωνικού μυθιστορήματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την υποκριτική μεθοδολογία του Στανισλάφσκι και να εμβαθύνουν μέσα από την θεατρική διαδικασία στις αντιφάσεις και την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης φύσης, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το σεμινάριο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 στις 6 μμ. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα 6 με 9 μμ, με πιθανότητα προσθήκης μία ακόμα ημέρας, και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Μαΐου με την παρουσίαση της δουλειάς των συμμετεχόντων σε περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν ολόκληρο τον Οκτώβριο.

Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ μηνιαίως.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 693749251.

*Ο Φιόντορ Μιχάιλοβιτς Ντοστογιέφσκι ήταν Ρώσος μυθιστοριογράφος, φιλόσοφος, διηγηματογράφος, δοκιμιογράφος και δημοσιογράφος. Είχε γεννηθεί στις 11 Νοεμβρίου 1821, στη Μόσχα, στη Ρωσία και απεβίωσε στις 9 Φεβρουαρίου 1881, στην Αγία Πετρούπολη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture