Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πέτρος Λαγούτης για Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Είπαμε ότι είμαστε μαζί για να αποφύγουμε την παραφιλολογία

Πέτρος Λαγούτης για Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρ...

“Τα εν οίκω μη εν δήμω, φτάνει” δήλωσε, με χαμόγελο

Στην προσωπική του ζωή και τη σχέση με την συνάδελφο του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης στην κάμερα του Happy Day με αφορμή την παράσταση “Τέλειοι ξένοι”.

“Έχουμε πει πάρα πολύ καιρό ότι είμαστε μαζί. Για να αποφύγουμε όλη την παραφιλολογία του γύρω γύρω. Και τους παπαράτσι γιατί είναι πολύ δυσάρεστο να αισθάνεσαι ότι είσαι έξω και σε κυνηγάνε” εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

“Σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, βέβαια, δεν πρόλαβαν να μας φέρουν ακριβώς επειδή το είπαμε νωρίς ότι είμαστε μαζί (σ.σ. με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ). Και τότε όμως πηγαίναμε σε πορείες, πηγαίναμε από εδώ, πηγαίναμε από εκεί… Εντάξει, δεν μου είναι ποτέ ευχάριστο όλο αυτό. Είμαι καλά και ερωτευμένος, ναι, αλλά τα εν οίκω μη εν δήμω. Φτάνει”.

“Το να συνεργάζομαι με την Μυρτώ (σ.σ. Αλικάκη) μού είναι πια πάρα πολύ εύκολο και νομίζω ότι και στη Μυρτώ της είναι πάρα πολύ εύκολο. Εντάξει, έχουμε χωρίσει και πάρα πολλά χρόνια πια για να μην μπορούμε να δουλέψουμε. Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση, αγαπάμε και τα παιδιά μας πάρα πολύ, δεν μας χωρίζει κάτι” πρόσθεσε ακόμα ο Πέτρος Λαγούτης στην εκπομπή του Alpha. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight