Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για β΄ γύρο: "Να μην ψηφίσουν την παράταξη του Κ. Σβόλη- Nα εμποδίσουν τη Δεξιά να κερδίσει το Δήμο της Πάτρας"

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για β΄ γύρο: "Να μην ...

"καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν προοδευτικά"

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με ανακοίνωσή της ενόψει του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών στην Πάτρα γνωστοποιεί ότι  "προτείνει στα μέλη και φίλους του κόμματος να μην ψηφίσουν την παράταξη του Κ. Σβόλη και να εμποδίσουν την Δεξιά να κερδίσει το Δήμο της Πάτρας".

Επίσης αναφέρει ότι καταδικάζει  "τη στάση του ΚΚΕ σε εθνικό επίπεδο σύμφωνα με την οποία οι ψηφοφόροι του καλούνται σε ουδετερότητα εκεί που δίνονται μάχες ανάμεσα σε δεξιούς και προοδευτικούς υποψηφίους σε Δήμους και Περιφέρειες" και καλεί "τους πολίτες να ψηφίσουν προοδευτικά"

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εγκαίρως επέλεξε να υποστηρίξει την παράταξη του Βασίλη Αϊβαλή, Πάτρα – Σπουδαία και Πάλι, στο Δήμο Πατρέων. Είναι βέβαιο ότι με όποιες δυνάμεις τις έδωσε ο πατραϊκός λαός θα παλέψει μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για το καλό της πόλης.

Με αφορμή τη διεξαγωγή της επαναληπτικής εκλογικής διαδικασίας με αντιπάλους τους Κώστα Πελετίδη και Κώστα Σβόλη συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, την Τετάρτη 11.10, και μετά από γόνιμη και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και θέσεων αποφασίστηκε να προτείνει στα μέλη και φίλους του κόμματος να μην ψηφίσουν την παράταξη του Κ. Σβόλη και να εμποδίσουν την Δεξιά να κερδίσει το Δήμο της Πάτρας.

Επίσης, καταδικάζουμε τη στάση του ΚΚΕ σε εθνικό επίπεδο σύμφωνα με την οποία οι ψηφοφόροι του καλούνται σε ουδετερότητα εκεί που δίνονται μάχες ανάμεσα σε δεξιούς και προοδευτικούς υποψηφίους σε Δήμους και Περιφέρειες.

Αντίθετα, εμείς που διαφωνούμε με αυτές τις πολιτικές καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν προοδευτικά".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις