Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπάρμπρα Στρέιζαντ: «Ο Μάρλον Μπράντο μου έκανε ερωτική πρόταση με τη σύζυγό του στο δίπλα δωμάτιο»

Μπάρμπρα Στρέιζαντ: «Ο Μάρλον Μπράντο μο...

Ζουμερές πραγματικά οι αποκαλύψεις που θα διαβάσει και θα ανακαλύψει το κοινό στο memoir βιβλίο της 81χρονης ντίβας του σινεμά και της μουσικής που θα βγει σε λιγότερο από ένα μήνα

Το memoir βιβλίο «My Name Is Barbra» που θα βγει στις 7/11/2023 αποτελείται από 992 σελίδες εκπληκτικής ειλικρίνειας και αυτοκριτικής, γύρω από τη ζωή της πολυθρύλητης σούπερ σταρ του κινηματογράφου και του τραγουδιού, Μπάρμπρα Στρέιζαντ, στα 81 της χρόνια σήμερα.

«Η φωνή της Στρέιζαντ είναι ένα όνειρο – προφέρει με ακρίβεια αλλά ποτέ δεν ακούγεται θεατρική» γράφει η Radhika Jones στο Vanity Fair καταγράφοντας την εμπειρία της με την σταρ.

«Είμαι από το Μπρούκλιν, δεν είμαι καμία φοιτήτρια Αγγλικών» ξεκαθαρίζει η Στρέιζαντ.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον & αποκαλυπτικό είναι το κεφάλαιο με τίτλο «Brando» όπου το κοινό θα μάθει ότι ο μέγας γόης Μάρλον Μπράντο όχι μόνο έκανε πρόταση στη Στρέιζαντ σε ένα πάρτι το 1966 (της είπε χωρίς ντροπές και αναστολές: «Θα ήθελα να σε γ@μ@σω», με τη σύζυγό του στο διπλανό δωμάτιο) και ότι εκείνη τον απέρριψε, αλλά ότι έγιναν φίλοι μιας ζωής και τηλεφωνικοί φίλοι.

Επίσης το κοινό θα μάθει πως το αγαπημένο της παγωτό είναι το McConnell’s Brazilian Coffee στη Σάντα Μπάρμπαρα, το οποίο είναι τόσο καλό που μερικές φορές αυτή και ο σύζυγος της, ο γκριζομάλλης ηθοποιός Jim (James Brolin) θα οδηγήσουν μέχρι εκεί μόνο και μόνο για να το πάρουν.

Όσο για τον γυναικοκατακτητή Μάρλον Μπράντο, όταν είδε την ταινία «Funny Girl – Ένα Αστείο κορίτσι», για το οποίο η Στρέιζαντ κέρδισε το 1969 το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, τηλεφώνησε στην Μπάρμπρα για να κάνει αυτή την κριτική: «Ήσουν πολύ καλή, αλλά τρέχεις αστεία».

«Παρατηρώ ότι αυτό είναι ένα από τα πιο άγρια κεφάλαια που έχω συναντήσει ποτέ στη λογοτεχνία, κι εκείνη λέει: «Λοιπόν, αυτός είναι ο Μάρλον Μπράντο!», ανέφερε η Radhika Jones στο vanity fair, όπου τα δημοσιευμένα αποσπάσματα του βιβλίου της Στρέιζαντ έχουν ήδη προκαλέσει πολλά δημοσιεύματα και αναρτήσεις.

Η Στρέιζαντ έγινε διάσημη τόσο νωρίς και παρέμεινε διάσημη τόσο πολύ, ώστε κατά τη διάρκεια των 7 δεκαετιών της στον χώρο του θεάματος, γνώρισε, συνεργάστηκε ή διασταυρώθηκε με οποιονδήποτε τρόπο με σχεδόν όλους.

Πρόεδροι; Έχει τραγουδήσει για τους αρχηγούς των Δημοκρατικών μέχρι τον John F. Kennedy. Πρωθυπουργούς; Έβγαινε με τον Pierre Trudeau όταν εκείνη ήταν 27 ετών και εκείνος 50 (τον περιγράφει ως «έναν κομψό άνδρα που ήταν ακόμα αρκετά ελεύθερο πνεύμα ώστε να φοράει σανδάλια στο Κοινοβούλιο»).

Ερωμένους του Χόλιγουντ; Οι ηθοποιοί Ράιαν Ο’Νιλ και Ντον Τζόνσον.

Νομπελίστες; Ο τραγουδοποιός Bob Dylan τής έγραψε κάποτε ένα γράμμα, στο οποίο την αποκαλούσε την αγαπημένη του σταρ. Όσον αφορά στην ιστορία του φόβου της στο θεατρικό σανίδι έχει να κάνει με τον γιο του Τσάρλι Τσάπλιν με τον οποίο είχαν αυτό που η ίδια αναφέρει ως «φλερτ», αλλά ένιωσε ενοχές (καθώς ήταν τότε παντρεμένη με τον ηθοποιό Elliott Gould) και το σταμάτησε.

Ο υιός Τσάπλιν λοιπόν θύμωσε και τη σκηνή, κάθε βράδυ, άρχισε να την βρίζει και να την κοροϊδεύει, τόσο αθόρυβα που κανείς άλλος εκτός από τη Στρέιζαντ δεν μπορούσε να τον ακούσει και αντιληφθεί. Ο συμπρωταγωνιστής της είχε γίνει η νέμεσή της. Αυτό την έκανε να αρρωσταίνει σωματικά και της τάραζε την αυτοσυγκέντρωση. Συνέχισε με την υπόλοιπη παραγωγή και τήρησε τη δέσμευσή της να ανοίξει την παράσταση στο Λονδίνο. Αλλά δεν η σπουδαία Μπάρμπρα ξαναέκανε ποτέ κάτι στο Μπρόντγουεϊ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight