Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Γη της ελιάς: Η Δήμητρα «ψαρεύει» την Αφροδίτη για να μάθει αν φλέρταρε τον Ορέστη

Η Γη της ελιάς: Η Δήμητρα «ψαρεύει» την ...

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης πηγαίνει με την ερωμένη του στην ταβέρνα του Χρήστου όπου τους βλέπει η Αρετή

Στη «Γη της Ελιάς», οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Απόψε στις 21:00 στη σειρά του MEGA, όλα παίρνουν νέα τροπή.

Όσα θα συμβούν στο νέο επεισόδιο
Η Αρετή είναι έξαλλη με τη Χρυσούλα γιατί πιστεύει ότι εκείνη πούλησε τη συνταγή της, αλλά δεν ξέρει ότι ο φούρνος που φτιάχνει την πίτα της βρίσκεται μέσα στην Αρεόπολη. Η Άννα και ο Πότης ανακοινώνουν σε όλο τον κόσμο τα ευχάριστα και ψάχνουν ημερομηνία γάμου. Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς παίρνουν άδεια από τον στρατό και επιστρέφουν μαζί στην Αρεόπολη. Ο Δημοσθένης πηγαίνει με την ερωμένη του στην ταβέρνα του Χρήστου όπου τους βλέπει η Αρετή, η οποία την επόμενη ημέρα τα λέει όλα στην Ασπασία. Η Δήμητρα «ψαρεύει» την Αφροδίτη για να μάθει αν τελικά φλέρταρε τον Ορέστη. Ο Λυκούργος πιέζει τη Χάιδω να του πει για τη καραμπίνα που έχει μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά δεν πείθεται από την απάντησή της. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα προτείνουν στην Άννα να γίνουν κουμπάρες στον γάμο της. Η κατάσταση στο εργαστήριο φτάνει στο απροχώρητο και η Ισμήνη ανακοινώνει στην Αλκμήνη και την Αντωνία ότι μία από τις δύο θα πρέπει να παραιτηθεί.

Ένα μήνα αργότερα…
Η Άννα διαλέγει νυφικό, η Αρετή καταλαβαίνει ότι ο φούρνος της Αρεόπολης πουλάει την πίτα της και η Ιουλία ανακαλύπτει μέσω τεστ DNA ότι η κόρη της ζει.

Δείτε το τρέιλερ

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Γιώργος Αναγιωτός

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight