Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυριών διοργανώνει περίπατο την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Πάτρα: Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυριών διορ...

Θα περπατήσουν από το κέντρο της πόλης προς το κάστρο και το Δασύλλιο, και στη συνέχεια να καθίσουν όλοι μαζί για καφέ, αναψυκτικό

Με αφορμή την έναρξη της περιόδου 2023 - 2024 και πριν χαλάσει ο καιρός, ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελληνίδων Κυριών (Όθωνος Αμαλίας 74, Πάτρα) διοργανώνει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, περίπατο.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, σας περιμένουμε για να περπατήσουμε από το κέντρο της πόλης προς το κάστρο και το Δασύλλιο, και στη συνέχεια να καθίσουμε όλοι μαζί για καφέ, αναψυκτικό κλπ.

Ευκαιρία να ξαναβρεθούμε, να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο, να μοιραστούμε εμπειρίες, να ανταλλάξουμε ευχές και ιδέες για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Θα συναντηθούμε  στις 5.00' στην Παντάνασσα, θα περπατήσουμε στην οδό Ηφαίστου, θα δούμε τα ερείπια του Ρωμαϊκού Σταδίου, θα συνεχίσουμε μέσω Γεροκωστοπούλου και Εισοδίων προς το Φρούριο, θα περιηγηθούμε στο Δασύλλιο και θα επιστρέψουμε στη Δεξαμενή για καφέ. Εκεί, γύρω στις 6.20' - 6.30' μμ μπορούν να μας συναντήσουν και όσοι δεν θα περπατήσουν.

Παρακαλούμε να είστε ακριβείς στο ραντεβού μας.

Καθένας από τους συμμετέχοντες έχει την αποκλειστική ευθύνη για τα θέματα της υγείας του, τη φυσική του κατάσταση και την ασφάλεια του, διευκρινίζει η ανακοίνωση του Μορφωτικού Συλλόγου Κυριών.

Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του συλλόγου, τηλ. 2610 277509, καθημερινά 10.00' - 13.00'.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις