Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημήτρης Καλογερόπουλος "Η Αιγιάλεια αυτά τα τέσσερα χρόνια εξελίχθηκε, άλλαξε προς το καλύτερο"

Δημήτρης Καλογερόπουλος "Η Αιγιάλει...

Επιστολή προς τους πολίτες λίγο πριν την κάλπη

Ο Δήμαρχος Αιγιάλειας και νυν υποψήφιος Δημήτρης Καλογερόπουλος με επιστολή του απευθύνεται προς τους συνδημότηες τους λίγο πριν από την κάλπη.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Συμπολίτισσες και Συμπολίτες 

Έφτασε η ώρα της μεγάλης απόφασης, έφτασε η ώρα που θα κληθείτε να μας κρίνετε για όσα προσπαθήσαμε, για όσα ονειρευτήκαμε και για όσα σχεδιάζουμε ήδη για το μέλλον. 

Στους πρώτους κιόλας μήνες της θητείας μας, μαζί με όσα προβλήματα κληρονομήσαμε από το παρελθόν, βρεθήκαμε μπροστά σε μια εφιαλτική πρόκληση: τη διαχείριση μιας πρωτοφανούς συνθήκης, των σκουπιδιών και κατόπιν της πανδημίας του κορωνοϊού. Δεν δειλιάσαμε στιγμή. Ζήσαμε μαζί αγωνίες, δυσκολίες και εμπόδια μα πήραμε αποφάσεις, δεν κάναμε βήμα πίσω και τελικά τα καταφέραμε.

Η Αιγιάλεια αυτά τα τέσσερα χρόνια εξελίχθηκε, άλλαξε προς το καλύτερο κι αυτό γιατί επενδύσαμε σε καθαριότητα, υποδομές, έργα εμβληματικά αλλά και μικρά της καθημερινότητας. Επενδύσαμε στον άνθρωπο και στις ανάγκες του. Μέσα σε τέσσερα χρόνια λύσαμε ζητήματα που είχαν βουλιάξει μέσα σε υποσχέσεις και θέσαμε βάσεις για να λυθούν κι άλλα θέματα στο άμεσο μέλλον. Το είδατε. Το ζήσατε μαζί μας.

Δεν τα κάναμε όλα τέλεια. Κανένας όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν κάναμε την καλύτερη και την πιο τίμια προσπάθεια. Αυτή η προσπάθεια αξίζει να συνεχιστεί, της αξίζει να μη μείνει στη μέση. 

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου κρίνεται το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, που μας αξίζει να ζούμε σε ένα περιβάλλον σταθερό, ασφαλές και γόνιμο, όπως το χώμα του όμορφου τόπου μας. Μένει σε σας να αποφασίσετε. Σας έχω εμπιστοσύνη, ότι θα διαλέξετε μια Αιγιάλεια δυνατή, σύγχρονη και ελκυστική, για το μέλλον μας. Μια Αιγιάλεια που ονειρευόμαστε και που μπορούμε με την εμπειρία μας να χτίσουμε όλοι μαζί, με σεβασμό και τόλμη.

 Σας ευχαριστώ

Δημήτρης Καλογερόπουλος

Δήμαρχος Αιγιαλείας"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις