Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Μαίρη Χρονοπούλου

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Μαίρη Χρονοπούλου

Έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σήμερα η Μαίρη Χρονοπούλου έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε στα σκαλοπάτια του σπιτιού της.
Την είδηση για τη σοβαρή μάχη που δίνει η Μαίρη Χρονοπο΄ύλου για τη ζωή της γνωστοποίησε ο Μάκης Δελαπόρτας με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη μας από σοβαρό ατύχημα…. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της….» έγραψε χαρακτηριστικά προκαλώντας την ανησυχία των διαδικτυακών του φίλων, οι οποίοι ζητούσαν εναγωνίως περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ηθοποιού.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής ηθοποιός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ νοσοκομείου καθώς έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο έπειτα από ατύχημα στα σκαλοπάτια του σπιτιού της. 

Λίγες ημέρες πριν μιλούσε για την επιστροφή της
H σπουδαία ηθοποιός, με μια μακροσκελή ανάρτηση το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, είχε εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους τις αιτίες της απουσίας της, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε.

«Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε -με μηνύματα στο προφίλ μου στο ινσταγκραμ- ξαφνικά χαθήκαμε. Δεν φταίτε εσείς. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας κ είχα απομακρυνθεί απο τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φιλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του Instagram μου, προσπάθησε με νύχια κ με δόντια να μην ξεχαστώ. Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες από τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, να’ μαι. Σήμερα έχω τη γιορτή μου» είχε γράψει, μεταξύ άλλων, τότε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight