Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγιος Παντελεήμονας: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 74χρονο που σκότωσε τον 50χρονο

Άγιος Παντελεήμονας: Ποινική δίωξη για α...

Επιμένει στο «φταίει αυτό που μου έριξαν»

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και παράνομη κατοχή πυρομαχικών άσκησε ο Εισαγγελέας στον 74χρονο άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον επί 10 χρόνια 50χρονο φίλο του μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του, γιατί νόμιζε ότι «κάτι του έβαλαν στο ποτό».

Δεν φταίω εγώ

Εμμένει στον ισχυρισμό του ο 74χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 50χρονου άνδρα στον Άγιο Παντελεήμονα. Στους αστυνομικούς είπε ότι «φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό».

 Ειδικότερα, ο 74χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Δεν φταίω εγώ. Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό. Το ήπια και έγινα χάλια και έτσι πήγα σπίτι τους. Εξαιτίας αυτού τον σκότωσα. Σαν κάτι να με ώθησε».

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα έγιναν ξημερώματα Κυριακής. Το 50χρονο θύμα με καταγωγή από την Γεωργία γιόρταζε με τη γυναίκα του και οικογενειακούς τους φίλους τα γενέθλια της 12χρονης κόρης τους σε μαγαζί της περιοχής. Καλεσμένος ήταν και ο 74χρονος δολοφόνος.

 Το ζευγάρι με την κόρη τους και δύο ανήλικες φίλες της γύρισαν σπίτι τους στην οδό Μύρων στον Άγιο Παντελεήμονα. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

 Ο 74χρονος άνδρας χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος του ζευγαριού. Υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε ξαφνικά να λογομαχεί με τον 50χρονο άνδρα κρατώντας όπλο στο χέρι και φωνάζοντας ότι κάτι του έβαλαν στο ποτό, άρχισε να πυροβολεί τον άτυχο άνδρα μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις