Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιατί ο Γιάννης Στάνκογλου έκρυψε τον χωρισμό του

Γιατί ο Γιάννης Στάνκογλου έκρυψε τον χωρισμό του

Όλα όσα είπε

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και εξήγησε γιατί έκρυψε τον χωρισμό από τη σύζυγό του Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν.

«Δεν νομίζω πως αφορούν κανέναν (τα προσωπικά μου) και όποιος θέλει να κρύψει κάτι μπορεί. Εγώ το έκανα συνειδητά με τον χωρισμό μου γιατί έχω παιδιά και δεν ήθελα να κρεμαστώ στα μανταλάκια για αυτόν τον λόγο» είπε χαρακτηριστικά στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών.

Ο έρωτας, όπως αναφέρει ο Γιάννης Στάνκογλου, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Δεν είναι, όμως, όπως σημειώνει, εύκολο να τον βρεις πάντα. «Εγώ έχω δύο παιδιά και από τότε έχει πάρει πιο ουσιαστική μορφή ο έρωτας. Από εκεί και πέρα δεν τον κυνηγάς. Όταν τον κυνηγάς, δεν σου προκύπτει ποτέ», υπογραμμίζει ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου βλέπει πολύ δύσκολο, όπως ανέφερε, το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η αποκάλυψη του χωρισμού
Ήταν πριν από λίγο καιρό που ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε στο περιοδικό Hello τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν. Δεν είχε ωστόσο αναφερθεί στους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό τους.

Είχε κάνει την αποκάλυψη σε ερώτηση για το αν η οικογένειά του τον ακολουθεί στις περιοδείες του. «Τα παιδιά μου, ναι. Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν».

Σε συνέντευξή του στο «Χαμογέλα και Πάλι» είχε αναφερθεί στον χωρισμό του που κράτησε για χρόνια κρυφό. «Τα κρατάς, γιατί να το πεις; Δεν υπάρχει λόγος να το πεις. Επέλεξα να το πω τώρα γιατί θα γινόταν ούτως η άλλως. Τα παιδιά μου γνωρίζουν έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, έχουν μεγαλώσει, όλα καλά. Παίζει ρόλο ο τρόπος που προσεγγίζεις το θέμα και τα παιδιά σου, το εξηγείς.

Και οι δύο είμαστε εκεί, έχουμε συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου. Αν μου συμβεί κάτι καινούριο στη ζωή μου φαντάζομαι πως θα πάρω τη γνώμη των παιδιών μου. Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους είναι εκεί, ο κόσμος να χαλάσει. Με απασχολεί να ζήσω με τα παιδιά μου περισσότερο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Ως πατέρας είμαι χαλαρός, είμαι χαζομπαμπάς, χαλαρώνω με τα παιδιά μου περισσότερο. Θέλουν να είναι μαζί μου», πρόσθεσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight