Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

19χρονη στον Άγιο Στέφανο καταγγέλλει ότι τη βίασε οδηγός ταξί που πήρε την κούρσα

19χρονη στον Άγιο Στέφανο καταγγέλλει ότ...

Το περιστατικό

Στη σύλληψη οδηγού ταξί που κατηγορείται για τον βιασμό μίας 19χρονη κοπέλας προχώρησε η Αστυνομία μετά την καταγγελία της γυναίκας πως ο επαγγελματίας την κακοποίησε σεξουαλικά.

 Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μια 19χρονη και μια 22χρονη επιβιβάστηκαν σε ταξί στην πλατεία Δροσιάς, λίγο πριν από τις 12 το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου, ώστε να τις μεταφέρει στα σπίτια τους, στον Άγιο Στέφανο.

Το περιστατικό

Στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της πλατείας του Αγίου Στεφάνου, αποβιβάστηκε η μία κοπέλα και ο δράστης με τη 19χρονη συνέχισαν τη διαδρομή προς την οικία της. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο δράστης κάποια στιγμή σταμάτησε το όχημα σε άγνωστη οδό, κοντά στην οικία της, την ακινητοποίησε πιάνοντας τα χέρια της και προέβη στην πράξη του βιασμού.

 Από έρευνα προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου με τη συνδρομή των ειδικών ομάδων της Υ.Α.Β/Α.Α., καθώς και την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, προέκυψε ως δράστης του βιασμού. Ο κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε από το θύμα κατόπιν επίδειξης φωτογραφίας του.

 Η 19χρονη εξετάστηκε παρουσία ψυχολόγου επιβεβαιώνοντας με περισσότερες λεπτομέρειες τα καταγγελλόμενα. Επιπλέον, εξετάστηκε και από ιατροδικαστή και σύμφωνα με τη συνταχθείσα ιατροδικαστική έκθεση κλινικής εξέτασης, δε διαπιστώθηκαν κακώσεις στο σώμα της, ενώ τα ρούχα της κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δ.Ε.Ε. για την εργαστηριακή τους εξέταση.

 Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση.

 Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στα Άνω Λιόσια και ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Διονύσου, με τη συνδρομή της ειδικής ομάδας της Υ.Α.Β.Α.Α. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τ.Α. Διονύσου, όπου και συνελήφθη, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις