Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοί ψηφίζουν- Πώς θα γίνεται η ταυτοποίηση των παλιών μελών για την ψηφοφορία

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ:  Ποιοί ψηφίζουν- Πώς θα ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι άλλαξε

Ταυτοποίηση παλιών μελών σε πραγματικό χρόνο θα κάνουν τελικά, αν χρειαστεί, οι εφορευτικές επιτροπές στα εκλογικά, κατά τη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο thebest.gr o συντονιστής της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Μιχάλης Σιδηρόπουλος, "όσα παλιά μέλη δεν έστειλαν τα στοιχεία τους με μέιλ στο κόμμα μέχρι τη Τετάρτη, όπως είχε ζητηθεί, έτσι ώστε να ταυτοποιηθεί ότι είναι στα μητρώα του κόμματος, μπορούν να πάνε τελικά να ψηφίσουν και αυτή η ταυτοποίηση θα γίνει επί τόπου σε πραγματικό χρόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία της εφορευτικής επιτροπής με την κεντρική εφορευτική επιτροπή. Αν ο έλεγχος δείξει ότι όντως πρόκειται για άτομο που είναι από παλιά στα μητρώα μπορεί να προστεθεί στον εκλογικό κατάλογο και να ψηφίσει .Μέχρι τώρα 7.000 παλιά μέλη έχουν διαπιστευθεί".

 Τι είχε ανακοινωθεί αρχικά 

Στις εκλογές της 24ης  Σεπτεμβρίου 2023 μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι και όσες ψήφισαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Παλαιά μέλη θεωρούνται όσα έχουν εγγραφεί στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Για το εξωτερικό ισχύει ο κατάλογος όσων είχαν ήδη εγγραφεί για τις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου.

Νέα μέλη δεν εγγράφονται, ούτε μπορούν να ψηφίσουν στις 24 Σεπτεμβρίου.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ που δεν ψήφισαν στις εκλογές, θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 20-09-2023 και ώρα 18.00 να αποστείλουν προς έγκριση τα στοιχεία τους. Αφού ελεγχθούν και διαπιστωθεί ότι είναι παλαιά μέλη, θα ενταχθούν στον εκλογικό κατάλογο.

Το mail αποστολής είναι [email protected] και σε αυτό θα αποστείλουν τα εξής στοιχεία:

1. Ονοματεπώνυμο

2. Πατρώνυμο

3. Έτος Γέννησης

4. E-mail

5. Κινητό Τηλέφωνο

ή

1.     Ειδικός Εκλογικός Αριθμός

 

Δείτε εδώ όσα ισχύουν για την εκλογική διαδικασία. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις