Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Μπεκατώρου: Μόλις έκλεισε η κάμερα πλάνταξα στο κλάμα

Μαρία Μπεκατώρου: Μόλις έκλεισε η κάμερα...

Τι συνέβη με τον θάνατο του πατέρα της

«Με ενοχλεί που δεν θα ξαναπώ τη λέξη “μπαμπά”» λέει η Μαρία Μπεκατώρου, που μιλά για το θάνατο του πατέρα της και την πιο δύσκολη στιγμή της στην τηλεόραση: όταν παρουσίασε το Your face sounds familiar αμέσως μετά την κηδεία του πατέρα της.

Με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σεζόν και την συνέχιση του Chase στο MEGA, η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε στο περιοδικό OK! μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Περιέγραψε πως έφιξε τα δόντια για να παρουσιάσει το Your face sounds familiar, ενώ λίγες ώρες πριν είχε ταξιδέψει στην Κεφαλονιά για το τελευταίο αντίο στον πατέρα της.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη τηλεοπτική σου στιγμή;

Όταν έχασα τον μπαμπά μου, το 2013. Ταξίδεψα, θυμάμαι, στην Κεφαλονιά για την κηδεία και επέστρεψα σχεδόν αμέσως – παρουσίαζα τότε το «Your face sounds familiar». Πήγα στο στούντιο, παρουσίασα το σόου, αλλά ήταν μια στιγμή που δεν πέρασα ωραία. Έσφιξα τα δόντια, βρήκα τη δύναμη να το κάνω, αλλά μόλις έκλεισε η κάμερα πλάνταξα στο κλάμα.

Μαρία, άλλαξε ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα από τη στιγμή που έχασες τον πατέρα σου;

Όχι. Με τον θάνατο του μπαμπά μου, συνειδητοποίησα πως δεν θα είμαστε εδώ για πάντα. Επίσης, θεωρούμε πως τους γονείς μας θα τους έχουμε για πάντα. Ξέρεις, λέω στους φίλους μου που έχουν τους μπαμπάδες τους: «Είναι σημαντικό που ξυπνάτε το πρωί και βλέπετε μια κλήση στο κινητό σας από τον μπαμπά σας ή ακόμη και το γεγονός πως λέτε τη λέξη… μπαμπά». Εμένα με ενοχλεί που δεν θα την ξαναπώ. Μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια και συνηθίζεις την απουσία. Χρειάζεται όμως χρόνος. Οι πρώτοι μήνες είναι πολύ δύσκολοι, τα πρώτα γενέθλια που δεν είναι εκεί, οι πρώτες γιορτές που δεν είναι εκεί, τα πρώτα Χριστούγεννα. Ακόμα και τώρα, που έχουν περάσει δέκα χρόνια, όταν βλέπω φωτογραφίες μας, κλαίω.

Η σχέση με τη μητέρα σου πως είναι;

Από τη στιγμή που «έφυγε» ο μπαμπάς μου, η μαμά μου είναι πιο κοντά σε μένα. Δεν μοιάζουμε πολύ ως χαρακτήρες, είχα περισσότερα κοινά στοιχεία με τον μπαμπά μου. Αγαπιόμαστε όμως ειλικρινά και βαθιά και είναι πολύ ευτυχισμένη και γεμάτη με όσα έχω καταφέρει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight