Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε ο Θόδωρος Μπαρής- ΦΩΤΟ

Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε ο Θόδω...

Το βράδυ της Τετάρτης

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Η ισχυρή θέληση και η αποφασιστικότητα των δημοτών του Δήμου Ερυμάνθου ναανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον νυν Δήμαρχο κι εκ νέου υποψήφιο, Θόδωρο Μπαρή αποτυπώθηκε με ενθουσιώδη τρόπο στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», στη Χαλανδρίτσα, το βράδυ της Τετάρτης. Σε μία δυναμική συγκέντρωση, παρουσία των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν στο πλευρό του Θόδωρου Μπαρή, αναγνωρίζοντας το έργο που έγινε στον Δήμο Ερυμάνθου τα τελευταία τέσσερα χρόνια δόθηκε και επίσημα το σύνθημα της νίκης στην πορεία προς τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση του αγιασμού, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος, αναφέροντας πως «εμφυσήσαμε στον τόπο μας ένα νέο, πιο αισιόδοξο και ομαδικό πνεύμα αντλώντας δύναμη από την εμπιστοσύνη σας, την οποία μετατρέψαμε σε έργο. Σας ζητώ να μας κρίνετε με αντικειμενικότητα και να αποφασίσετε ποιος μπορεί να εγγυηθεί πραγματικά τη συνέχιση του έργου που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή στον Δήμο μας και ποιος δίνει προοπτική και μπορεί να αντιμετωπίσει τις συνεχόμενες δυσκολίες της εποχής μας».

Ο κ. Μπαρής έκανε έναν σύντομο απολογισμό έργου, λέγοντας πως «παλέψαμε, διεκδικήσαμε και καταφέραμε μέσα σε αυτό το δυσμενές περιβάλλον να μείνουμε όρθιοι… στηρίζοντας με στοχευμένες δράσεις και παρεμβάσεις την τοπική μας κοινωνία. Με αποφασιστικότητα, οργάνωση, μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά και θέληση μετατρέψαμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες, υλοποιώντας σε μεγάλο βαθμό το προεκλογικό μας πρόγραμμα. Οι παρεμβάσεις μας αφορούν όλους τους τομείς του Δήμου. Από την καθημερινότητα του δημότη έως την κατασκευή νέων παιδικών χαρών σε δεκάδες Κοινότητες και τις αναπλάσεις, την ύδρευση, την άρδευση, την αγροτική οδοποιία, την καθαριότητα, τη συντήρηση των σχολείων, των αθλητικών χώρων, αναπλάσεις, τον ηλεκτροφωτισμό, την αντιπλημμυρική θωράκιση, την καθαριότητα και πολλά άλλα. Παρεμβάσεις για τη στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, την αναβάθμιση των πολιτιστικών εκδηλώσεων και της Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας, τη διαχείριση των αδέσποτων, τη διοικητική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών μας, κ.ά.».

Μάλιστα, ο Δήμαρχος εστίασε ιδιαίτερα στα έργα που έγιναν στη Χαλανδρίτσα, όπως η αντιπλημμυρική προστασία με κατασκευή αγωγού ομβρίων (υπάρχει σύμβαση και για αντιπλημμυρικό στη θέση Ταμπάχανο), μικρά τεχνικά έργα, η βελτίωση της οδοποιίας, η συντήρηση σχολικών κτιρίων και η κατασκευή στεγάστρου στο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίτσας, η ανάπλαση στα «Πλατάνια», η δεύτερη φάση της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου στον Άγιο Αθανάσιο και στο δρόμο προς τα Πλατάνια- Τρανή Βρύση, η αποπεράτωση του νέου Δημαρχείου. Επίσης, αναφέρθηκε σε έργα που έχουν δημοπρατηθεί ή έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, όπως η ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Κατάστημα και στο Γυμνάσιο- Λυκειακές Τάξεις Χαλανδρίτσας, η βελτίωση - αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης και με την β’ φάση επέκτασης του αγωγού από το Φράγμα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου προς τον Άγιο Γεώργιο, η κατασκευή νέων δεξαμενών, η βελτίωση – αναβάθμιση και συντήρηση του γηπέδου ποδοσφαίρου. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως έχει εκπονηθεί η μελέτη του Αποχετευτικού δικτύου και Εγκαταστάσεων Βιολογικού Καθαρισμού στην κοινότητα Χαλανδρίτσας και αναμένεται η έγκριση Περιβαλλοντικών όρων του έργου, ενώ έχουν δρομολογηθεί ενέργειες και για δεύτερο δημοτικό κοιμητήριο, καθώς και για τη δημιουργία παιδικής χαράς που θα εξυπηρετεί και ΑμΕΑ.

«Σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο μας έχουμε θέσει στέρεες βάσεις για έναν Δήμο ανθρώπινο, φιλικό, ελκυστικό. Πιστοί στις αρχές και τις αξίες της αλήθειας, της εντιμότητας και της διαφάνειας προτάσσουμε το κοινό καλό και συνεχίζουμε όλοι μαζί, πιο δυνατά. Συνεχίζουμε δημιουργικά και πάντα με σεβασμό στον πολίτη και τις ανάγκες του. Ευχαριστώ όλους όσοι δίνουν αυτό τον αγώνα μαζί μας για την Κοινωνία, για το Μέλλον», κατέληξε ο κ. Μπαρής και παρουσίασε όλους τους υποψήφιους.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις