Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ζιζέλ: Θα πέθαινε εάν δεν σταματούσε το αλκοόλ

Ζιζέλ: Θα πέθαινε εάν δεν σταματούσε το αλκοόλ

Μιλά ανοιχτά για την αποτοξίνωση

Το διαζύγιο με τον Τομ Μπρέιντι, μετά από 13 χρόνια γάμου ήταν ένα σημείο καμπής για τη Ζιζέλ.

Μίλησε πρόσφατα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και μοιράστηκε τα συναισθήματά της και τις εμπειρίες της απ’ αυτό το ιδιαίτερα έντονο βίωμα, ωστόσο αυτό που δεν ήταν ευρύτερα γνωστό μέχρι τώρα παρά μόνο στους πολύ φανατικούς της θαυμαστές όλα αυτά τα χρόνια, ήταν η σχέση της με το αλκοόλ και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και γι’ αυτό.

Άγχος, κατάθλιψη και κρίσεις πανικού
Ταλαιπωρήθηκε πολύ στο παρελθόν από άγχος και κατάθλιψη, ενώ συνήθιζε να πίνει ένα μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ, στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού, στην πιο νεαρή της ηλικία.

Έχει αλλάξει άρδην τρόπο ζωής το σούπερ μοντέλο που μεσουράνησε τη δεκαετία του 2000 κι έπειτα, και πια δηλώνει ότι απολαμβάνει τα οφέλη της διαύγειας, της οξυμένης συγκέντρωσης και φυσικά του καλύτερου ύπνου.

«Ο γιατρός ήταν Γάλλος και με αποκαλούσε «Αδρεναλίνη». Θυμάμαι να μου λέει «Λοιπόν, θέλεις να ζήσεις;»

Ο νέος τρόπος ζωής
Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Ζιζέλ έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά της και τον τρόπο ζωής της. Έχει υιοθετήσει υγιεινές συνήθειες, καθώς έχει βγάλει από τη διατροφή της όχι μόνο το αλκοόλ για προφανείς λόγους, αλλά και τη ζάχαρη, τα σιτηρά, τα γαλακτοκομικά, την καφεΐνη και έχει κόψει το κάπνισμα.

Όπως είπε η ίδια η Ζιζέλ για το στερητικό σύνδρομο που βίωσε, όταν προέβη σε πλήρη μεταστροφή όλων των συνηθειών της, «Νομίζω ότι αυτές ήταν οι χειρότερες ημικρανίες της ζωής μου. Ο γιατρός ήταν Γάλλος και με αποκαλούσε «Αδρεναλίνη». Θυμάμαι να μου λέει «Λοιπόν, θέλεις να ζήσεις;» Ήταν τόσο απλό…»

Θα πέθαινε εάν δεν σταματούσε να πίνει
Το ταξίδι της Ζιζέλ προς την αποχή από το αλκοόλ, ξεκίνησε όταν οι γιατροί της είπαν ότι μπορεί να πεθάνει, εάν δεν αλλάξει το life style της εξολοκλήρου.

Τότε κάποιος από το φιλικό της περιβάλλον της πρότεινε να συναντήσει έναν ειδικό γιατρό κι αυτός της συνέστησε να προχωρήσει σε μια συνολική αποτοξίνωση, όπως φαίνεται κι από τις καινούριες συνήθειες που έχει υιοθετήσει στην καθημερινή της ζωή.

Τρεις μήνες μετά, ακολουθώντας όλες τις συστάσεις του ειδικού για την αποτοξίνωση, υποχώρησαν και όλα εκείνα τα συμπτώματα που την έκαναν να αισθάνεται αποδυναμωμένη και εξασθενημένη. Άρχισε να ξυπνάει χαράματα, στις 5 το πρωί, να διαλογίζεται, να ασκείται και σιγά σιγά όλη της η ζωή ξεκίνησε να βελτιώνεται.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight