Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Έναρξη περιοδειών από τον Ανδρέα Τζουραμάνη

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Έναρξη περ...

Στην συνοικία της Αγίας Σοφίας

Από την πολυπληθή συνοικία της Αγίας Σοφίας και την αναπτυσσόμενη περιφερειακή αγορά της Έλληνος Στρατιώτου στην Πάτρα εγκαινίασε και επίσημα τις καθημερινές του επαφές με τους πολίτες της Αχαΐας, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κ. Καρπέτα, «Μαζί Αλλάζουμε», Ανδρέας Τζουραμάνης.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Ο κ. Τζουραμάνης το πρωί της Τρίτης 19/9 είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την αδιαφορία της σημερινής περιφερειακής διοίκησης να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, όπως η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάσχεση της ανεργίας και την τόνωση της απασχόλησης και η παντελής έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδιασμού και συνεργασίας με τον Δήμο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Επίσης, στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο κ. Τζουραμάνης αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις με κατοίκους, καταστηματάρχες και επαγγελματίες, ενώ μετέφερε το μήνυμα για τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας. «Επενδύουμε στον τόπο μας και στους ανθρώπους του, διεκδικώντας μία περιφέρεια ανοικτή στη δημιουργία, στη γνώση και στην καινοτομία, ένα βιώσιμο περιβάλλον, ισχυρή, υγιή και εξωστρεφή επιχειρηματικότητα, ενίσχυσης της απασχόλησης, ποιότητας ζωής και βελτίωση των παρεχόμενων υγειονομικών και κοινωνικών υπηρεσιών, ισότιμη πρόσβαση στις δομές και στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες και τους ηλικιωμένους. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε… για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Τζουραμάνης θα εντείνει το επόμενο χρονικό διάστημα τις επαφές με τους πολίτες και τους εκπροσώπους φορέων σε όλο το Νομό Αχαΐας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις