Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ερύμανθος: Ξεκίνησε την προεκλογική του περιοδεία ο Θόδωρος Μπαρής

Ερύμανθος: Ξεκίνησε την προεκλογική του ...

Βρέθηκε στο Μίραλι

Την προεκλογική του περιοδεία ξεκίνησε ο δήμαρχος Ερυμάνθου κι εκ νέου υποψήφιου, Θόδωρος Μπαρής , το βράδυ της Δευτέρας στο Μίραλι.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Δυναμική προοπτική με καθαρό και αναπτυξιακό ορίζοντα στην πορεία του Δήμου Ερυμάνθου σηματοδότησε η εναρκτήρια περιοδεία του Δημάρχου Ερυμάνθου κι εκ νέου υποψήφιου, Θόδωρου Μπαρή, το βράδυ της Δευτέρας στο Μίραλι.

Ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κατοίκους, ως ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών και του έργου που έχει γίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τόσο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, όσο και για την ενίσχυση των υποδομών σε όλους τους τομείς.

Ο κ. Μπαρής έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου που έγινε στο Μίραλι, εστιάζοντας μεταξύ άλλων στα έργα συντήρησης της δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, στην υλοποίηση μικρών τεχνικών έργων για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και της αντιπλημμυρικής προστασίας, στη δημιουργία νέας παιδικής χαράς, στην τοποθέτηση νέων κάδων απορριμμάτων, στη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού με την αντικατάσταση λαμπτήρων με τύπου led, στην ένταξη του έργου αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του δικτύου άρδευσης προς «Χάνι Γκοτσέϊκα» συνολικού μήκους 1.000 μ.

Επίσης, ο κ. Μπαρής ανακοίνωσε πως σύντομα θα ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση στην είσοδο του χωριού, καθώς έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο, ενώ επικαιροποιείται και η μελέτη βελτίωσης του δρόμου από το χωριό (δια της Αγ. Παρασκευής) έως τη συμβολή με την Επ. Οδό Πατρών- Καλαβρύτων προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ. Οι κάτοικοι ζήτησαν από τον Δήμαρχο να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας, όπως και να δημιουργηθεί δεύτερη έξοδος από το χωριό.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους κατοίκους στο Μίραλι όχι μόνο για την υποδοχή που μας επεφύλαξαν, αλλά και για τη διαχρονική τους συνεργασία για τα ζητήματα του χωριού. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Απόστολο Σωτηρόπουλο για τη γόνιμη συνεργασία που είχαμε, καθώς και τους υποψήφιους προέδρους της κοινότητας Μιραλίου Νίκο Γιαννακόπουλο και Κωνσταντίνο Τρίγκα για την εμπιστοσύνη τους. Επιδίωξή μας ήταν και είναι να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους, να έχουν κίνητρα να παραμείνουν στον τόπο μας, να στηρίξουμε τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια κάναμε πολλά. Τέθηκαν οι βάσεις και σήμερα μπορούμε να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία. Συνεχίζουμε όλοι μαζί…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

Να σημειωθεί πως της περιοδείας στο Μίραλι προηγήθηκε συγκέντρωση υποψηφίων στη Χαλανδρίτσα, στη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος, Θόδωρος Μπαρής έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές στην νικηφόρο πορεία προς τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου.

Σήμερα Τρίτη έχει προγραμματιστεί περιοδεία σε Καταρράκτη, Ροδιά και Καλάνιστρα, ενώ την Τετάρτη 20/9 στις 20.30 ο Δήμαρχος απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», στη Χαλανδρίτσα.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις