Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γαλλία: Η στιγμή που χτυπάει τεράστιος ανεμοστρόβιλος- BINTEO

Γαλλία: Η στιγμή που χτυπάει τεράστιος α...

Ο ανεμοστρόβιλος έπληξε τη νοτιοδυτική Γαλλία χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί

Το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, ένας εντυπωσιακός ανεμοστρόβιλος έπληξε το δυτικό τμήμα της Γαλλίας. Εντυπωσιακές εικόνες μεταδόθηκαν στα social media, με την ξαφνική κακοκαιρία να προκαλεί υλικές ζημιές στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, ο ανεμοστρόβιλος σχηματίστηκε περίπου στις 5 το απόγευμα, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, αλλά κάποια αντικείμενα παρασύρθηκαν και προκλήθηκαν κάποιες ζημιές στις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής.

 "Κανένα σπίτι δεν επηρεάστηκε και δεν υπήρξαν θύματα", σύμφωνα με την αστυνομία Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ανεμοστρόβιλος διήρκεσε περίπου 10 λεπτά. O Μαξένς Μπουσάρ o οποίος ζει στο Ernée και μόλις επέστρεφε στο σπίτι της κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, δήλωσε ότι στην αρχή δεν πίστευε στα μάτια του. "Εκπληκτικό, εντυπωσιακό, δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό", περιέγραψε τη σκηνή.

Εξάλλου, σε ανάρτησή του στο Twitter, o χρήστης Nahel Belgeherze σχολίασε στην ανάρτησή του: "Αναμφισβήτητα τα καλύτερα πλάνα από ανεμοστρόβιλο που έχουν καταγραφεί ποτέ στη Γαλλία. Δείτε τις ελικοειδείς δίνες".

Πηγή:thetoc

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις