Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θάνος Δούρος: «Να λάβει η Πάτρα ξανά τον ρόλο που ανέκαθεν κατείχε»

Θάνος Δούρος: «Να λάβει η Πάτρα ξανά τον...

Ο επιχειρηματίας είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα με τον συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά και την παράταξη "σπιραλ"

Ο Θάνος Δούρος, δημοτικός σύμβουλος με το σπιράλ και εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αναφερόμενος στην απόφασή του να διεκδικήσει ξανά την εκλογή του στο πλευρό του Πέτρου Ψωμά αναφέρει: 

«Τέσσερα χρόνια τώρα, ανταποκρινόμενος και τιμώντας την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συμπολίτες μου στις εκλογές του 2019, θήτευσα ως Δημοτικός Σύμβουλος του σπιράλ και μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής με συνεχή παρουσία στα δύο όργανα. Εργάστηκα στην κατεύθυνση μιας δυναμικής και υπεύθυνης αντιπολίτευσης και πλέον είμαι πεπεισμένος πως έχει έρθει η ώρα για ανάληψη μεγαλύτερων ευθυνών. Ως νέος οικογενειάρχης, συνεχίζω να νιώθω την ευθύνη για τα παιδιά μας, βαριά στους ώμους μου. Θέτοντας εκ νέου την υποψηφιότητά μου στην κρίση των Πατρινών, προσθέτω τον δικό μου κύκλο και τη δύναμή του στους κύκλους του σπιράλ με στόχο το άνοιγμά τους στην πόλη που αγαπάμε. Προτεραιότητα παραμένει η βελτίωση της καθημερινότητας που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία των πολιτών. Ευρύτερο όραμά μου είναι να γίνουν οι Πατρινοί ενεργοί και περήφανοι για τον τόπο τους και να υποδέχονται επισκέπτες που θα απολαμβάνουν τις ομορφιές της Πάτρας. Να δημιουργήσουμε μια πόλη ανοιχτή, καθαρή, οικονομικά αυτάρκη και έξυπνη. Να λάβει η Πάτρα ξανά τον ρόλο που ανέκαθεν κατείχε».

 Ο Θάνος Δούρος γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημίου του Κεντ με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και την πληροφορική. Κατέχει Μεταπτυχιακό ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα (University of South Florida), ενώ το 2020 αποφοίτησε από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με τον μεταπτυχιακό τίτλο της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Δούλεψε για έναν χρόνο, παράλληλα με τις σπουδές του στη Φλόριντα των ΗΠΑ και κατόπιν ολοκλήρωσε με έπαινο τη στρατιωτική του θητεία.

Επέστρεψε στην Πάτρα το 2004 και μέχρι το 2011, εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Dur, ως μέλος του ΔΣ της Δούρος Α.Ε. Μετά από μια πενταετή θητεία στον τομέα της εστίασης, ασχολήθηκε με το εμπόριο, εκπροσωπώντας μια ιταλική εταιρεία ανδρικής ένδυσης.

Παραμένοντας πάντα στον στίβο του ελεύθερου επαγγέλματος, τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται στον κλάδο του Real Estate, ως ιδιοκτήτης γραφείου - μέλους ενός παγκόσμιου δικτύου. Η επικοινωνιακή του ικανότητα καθώς και η συμμετοχή σε πλήθος ομάδων, τον δίδαξαν πίστη στις αξίες της συλλογικότητας και του σεβασμού στα μέλη της ομάδας. Ως ενεργό μέλος της κοινωνίας και του επαγγελματικού του κλάδου, είναι μέλος του ΣΚΕΑΝΑ.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου Πατρών, ενώ έχει υπάρξει αντιπρόεδρος και πρόεδρος των Συλλόγων Ελλήνων Φοιτητών στο πανεπιστήμιο του Κεντ και του USF αντιστοίχως. Στον ελεύθερο χρόνο του παρακολουθεί και ασκεί αθλητικές δραστηριότητες όπως το τένις, το τρέξιμο, το θαλάσσιο και αλπικό σκι και άλλα.

Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Ορφανού και έχει δύο παιδιά, τη Λίλα και τον Ανδρέα, επτά και πέντε ετών αντίστοιχα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις