Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βόλος: Κραυγή αγωνίας πλημμυροπαθούς μονογονεϊκής οικογένειας με ανάπηρο παιδί - «Δεν μπορώ να μετακινήσω τη μικρή»

Βόλος: Κραυγή αγωνίας πλημμυροπαθούς μον...

Όλα όσα είπε

Τον δικό της αγώνα δίνει πλημμυροπαθής, μονογονεϊκή οικογένεια με ανάπηρο παιδί από τον Βόλο καθώς, από τις καταστροφές της κακοκαιρίας Daniel πλημμύρισε το σπίτι της και καταστράφηκε το αυτοκίνητό της, το οποίο χρησιμοποιούσε για να μετακινεί το 10χρονο κοριτσάκι της, που έχει διαγνωστεί με σύνδρομο ρετ.

 Η κ. Ειρήνη Δημοπούλου εξήγησε στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN πως, «είναι πάρα πολύ δύσκολη η καθημερινότητά μας χωρίς το αναπηρικό μας όχημα. Η μικρή γεννήθηκε με σύνδρομο και έχει 95% αναπηρία με κινητικά και νοητικά προβλήματα. Το αυτοκίνητο το είχαμε για αποκλειστική χρήση φυσιοθεραπείας, εργοθεραπείας, παρακολουθείται από τον γιατρό της στη Θεσσαλονίκη, όλα αυτά μένουν πίσω διότι δεν υπάρχει όχημα να μετακινείται».

Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν το αναπηρικό αμαξίδιο - Έχει καταστραφεί και αυτό
Όπως τόνισε, «χρειαζόμαστε ένα μεγάλο αυτοκίνητο διότι η Εύα, η κόρη μου, έχει μεγάλο καρότσι που δε χωράει σε απλό ΙΧ. Αυτό που είχα ήταν ένα τζιπ το οποίο είχε πολύ μεγάλο πορτμπαγκάζ γιατί έχουμε πάρα πολλά πράγματα να μετακινούμε. Μάλιστα, το αναπηρικό αμαξίδιο ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, οπότε έχει καταστραφεί και αυτό».

Η κ. Δημοπούλου εξήγησε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Περιφέρεια, προκειμένου να αποζημιωθεί για το αυτοκίνητό της. «Μου είχαν πει ότι εκεί κάνουμε αιτήσεις για τα αυτοκίνητα που έχουν καταστραφεί. Αυτό που μού είπαν είναι ότι, προς το παρόν αποζημιώνουμε τα επαγγελματικά. Αυτό που εγώ ζητάω είναι να αποζημιωθεί το αυτοκίνητο ώστε να μπούμε σε ένα πρόγραμμα, γιατί είχαμε μία αρκετά δύσκολη καθημερινότητα. Έβγαινε το πρόγραμμα, όμως. Τώρα, χωρίς αυτοκίνητο, όλα πάνε πίσω. Δεν κάνουμε μαθήματα, φυσιοθεραπείες, εργοθεραπείες, δεν μπορώ να μετακινήσω τη μικρή. Δυσκολεύει πολύ η ζωή μας», υπογράμμισε. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις