Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αντίο στην συνταξιούχο εργαζόμενη του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας", Γρηγορία Ζαμπάνη

Πάτρα: Αντίο στην συνταξιούχο εργαζόμενη...

Έφυγε από τη ζωή στα 67 της χρόνια - Η κηδεία της τελείται την Τετάρτη 13/9/2023 στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε το δυσάρεστο νέο του θανάτου της συνταξιούχου υπαλλήλου του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», Γρηγορίας Ζαμπάνη στα 67 της χρόνια.

Η εκλιπούσα υπήρξε ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, μία εργαζόμενη που όλοι αγαπούσαν και εκτιμούσαν στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου πρόσφερε ανελλιπώς τις υπηρεσίες της στα πόστα του θυρωρείου και της ασφάλειας του νοσηλευτικού ιδρύματος. Είχε εδώ και πάνω από ένα χρόνο συνταξιοδοτηθεί, ωστόσο τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας που πάλεψε γενναία χωρίς ωστόσο στο τέλος να βγει νικήτρια.

Το άσχημο νέο από τη στιγμή που μαθεύτηκε τη Δευτέρα 11/9, σκόρπισε λύπη και συγκίνηση στους συναδέλφους της, υγειονομικούς υπαλλήλους όσο και στην γειτονιά της, κοντά στο ναό της Αγίας Παρασκευής, στα Ταμπάχανα.

Πολλοί συνάδελφοι και φίλοι της την φώναζαν χαϊδευτικά «Μπουμπού» και στο πένθιμο αγγελτήριο πλάι στο όνομα της υπάρχει και το «Μπουμπού». Η Γρηγορία ήταν άνθρωπος ευγενής, αυστηρή εκεί που έπρεπε και με μοναδικό χιούμορ και αμεσότητα.

Δυστυχώς έμελλε να μην μπορέσει να χαρεί το υπόλοιπο της ζωής της ως απόμαχη, συνταξιούχος.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη 13/9/2023 στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης όπου και στη συνέχεια θα ταφεί.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις