Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Χρ. Μπούρας για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά- Μέριμνα για τους φοιτητές της Θεσσαλίας- "Δίνουμε δωμάτια από Σεπτέμβριο"

Πάτρα: Ο Χρ. Μπούρας για τη νέα ακαδημαϊ...

Δείτε το βίντεο

Για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς τοποθετήθηκε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη μέριμνα για τους φοιτητές από τη Θεσσαλία.

Όπως ανέφερε έχει δοθεί στους Προέδρους των τμημάτων η κατεύθυνση της διευκόλυνσής τους κατά την εξεταστική περίοδο, ενώ θα συγκεντρωθούν και χρήματα.

"Προσπαθούμε φέτος να ξεκινήσουμε με τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα" τόνισε και πρόσθεσε πως η εξεταστική διεξάγεται ομαλά.

Επεσήμανε πως οι όποιες ελλείψεις στο εκπαιδευτικό προσωπικό θα αντιμετωπιστούν και ως μεγάλο πρόβλημα που παραμένει, ανέδειξε τη μη συνέχιση του ΕΣΠΑ στην κοινωνική μέριμνα. "Είμαστε όμως αισιόδοξοι ότι θα προχωρήσουμε χωρίς προβλήματα".

¨Ξεκινάμε καλά. Για πρώτη φορά από ιδρύσεως του Πανεπιστημίου και αυτό είναι σημαντικό, γιατί δείχνει τη δουλειά που έγινε στις εστίες, θα δώσουμε δωμάτια τον Σεπτέμβριο", πρόσθεσε.

Ο κ. Μπούρας επιπρόσθετα δήλωσε πως είναι ώρα της πολιτείας να βοηθήσουν το Πανεπιστήμιο Πατρών και σε ζητήματα φοιτητικών εστιών και εξοπλισμού. 

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις