Δείτε ΦΩΤΟ
Ξημέρωμα στην καρδιά της Πάτρας. Ώρα 7 το πρωί. Λίγο πριν ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου αποκτήσει έντονη ζωή και κίνηση, ένας άνθρωπος κείτεται στο έδαφος, σκεπασμένος με κουβέρτες.
Η Πάτρα αποκτά τις "συνήθειες" των μεγαλουπόλεων. Κατά καιρούς όλοι έχουν δει κάποιον άνθρωπο που δεν έχει στέγη πάνω από το κεφάλι του, ακόμη και τον χειμώνα ή υπό συνθήκες βροχής να κοιμάται στο δρόμο, στα παγκάκια, σε πυλωτές πολυκατοικιών ή ακόμη και στα σκαλιά του δημοτικού θεάτρου.
Το ερώτημα είναι το προφανές: Τι κάνουν οι κοινωνικές υπηρεσίες για να στηρίξουν αυτούς τους ανθρώπους; Τι κάνει ο Δήμος Πατρέων;

Θεσσαλία: Δεκάδες τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας από το νερό
Κυλλήνη: Σκάφος έχασε το πηδάλιο - Επιχείρηση του λιμενικού για τους επιβάτες
Πηνειός: Νέο βίντεο από την κρεμαστή γέφυρα των Τεμπών - Θέμα ωρών η κατάρρευσή της
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr













