Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Blue Horizon: «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκαναν», συγκλονισμένη η αδερφή του Αντώνη

Blue Horizon: «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έ...

Όλα όσα είπε

Το βάρβαρο «τέλος» του Αντώνη έχει συντρίψει τους δικούς του ανθρώπους στην Κρήτη, που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα όσα συνέβησαν στο λιμάνι του Πειραιά, στο πλοίο Blue Horizon.
«Να μην βγουν από την φυλακή ποτέ, να σαπίσουν εκεί μέσα θέλω», δήλωσε η αδελφή του Ειρήνη.

Συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου Αντώνη απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται. «Να κάτσουν ισόβια μέσα», είπε ο κουνιάδος του 36χρονου. Η αδερφή του 36χρονου παραμένει συντετριμμένη. Έχασε το μεγαλύτερο στήριγμα της ζωής της. Τον άνθρωπο που για εκείνη ήταν αδερφός και ταυτόχρονα ο καλύτερος φίλος της. «Το έμαθα από τον αδερφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω;» λέει κλαίγοντας η αδελφή του θύματος.

Ο χρόνος για τα μέλη της οικογένειας έχει σταματήσει στο βράδυ της περασμένης Τρίτης. Όταν ένα από τα αδέρφια του 36χρονου ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά για το μακάβριο τέλος του Αντώνη. «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκαναν, ήταν ένα αθώο και καλό παιδί», σχολίασε γειτόνισσα του Αντώνη στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. 

 Ο 36χρονος ζούσε στο Λασίθι με τις δύο αδερφές του. Πρόσφατα είχαν χάσει τη μητέρα τους και ο Αντώνης είχε ανέβει πριν από λίγες μέρες στον Πειραιά για να αποφορτιστεί.

Η κηδεία του 36χρονου θα γίνει αύριο το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο. Με τα αδέρφια και τους φίλους του αδικοχαμένου νεαρού να ετοιμάζονται για την αυλαία του δράματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις