Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μασκ: Αποκαλεί την τρανς κόρη του "κομμουνίστρια" και κατηγορεί το ελίτ σχολείο της για πλύση εγκεφάλου

Μασκ: Αποκαλεί την τρανς κόρη του "...

Το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο φοίτησε η κόρη του κατηγορεί ο Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ πιστεύει ότι η "κομμουνίστρια", όπως την αποκάλεσε, τρανς κόρη του Βίβιαν Τζένα Γουίλσον (Vivian Jenna Wilson) έκοψε τους δεσμούς μαζί του γιατί τής έγινε πλύση εγκεφάλου από το ελίτ σχολείο στο οποίο φοιτούσε, ότι όποιος είναι πλούσιος είναι και κακός.

Ο διευθύνων σύμβουλος της X, δεν φαίνεται να αναλαμβάνει μερίδιο ευθύνης για τη ρήξη της σχέσης του με τη 19χρονη κόρη του, στοχοποιώντας το ιδιωτικό σχολείο "Crossroads School for Arts & Sciences" που βρίσκεται στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, ότι τη "μόλυνε" με τον "ιό του woke mind".

Η φυλομετάβαση της Βίβιαν φαίνεται πως ήταν μέρος ενός ντόμινο που οδήγησε τον Μασκ να προχωρήσει στην αγορά του Twitter, ως μέρος της αποστολής του να πατάξει το wokeness, σύμφωνα με ένα απόσπασμα της επερχόμενης βιογραφίας "Elon Musk" που δημοσιεύτηκε στην Wall Street Journal την Πέμπτη.

Ο ιδρυτής της SpaceX είπε στον συγγραφέα Walter Isaacson ότι αρχικά ήταν "γενικά αισιόδοξος" με την απόφαση του παιδιού του μέχρι τον Απρίλιο του 2022, όταν στην πορεία "έγινε ένθερμος μαρξιστής και διέκοψε κάθε σχέση μαζί του", αποκαλύπτει το απόσπασμα.

Εκείνη τη χρονιά, η αίτηση της Γουίλσον για αλλαγή φύλου, καθώς και του ονόματός της, έγινε δεκτή, μία κίνηση που ήλπιζε πως θα γκρεμίσει κάθε σχέση μεταξύ της ίδιας και του βιολογικού της πατέρα.

"Πήγε πιο πέρα από τον σοσιαλισμό και έγινε εντελώς κομμουνίστρια, θεωρώντας ότι όποιος είναι πλούσιος είναι σατανικός", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μασκ, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στο Crossroads, όπου όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, τα δίδακτρα κοστίζουν έως και 50.000 δολάρια.

Ο βιογράφος αποκαλύπτει ότι η οδυνηρή ρήξη του Μασκ με την κόρη του ευθύνεται εν μέρει για τη συνεχιζόμενη εμμονή του δισεκατομμυριούχου με την ιδεολογία των "woke", την οποία θεωρεί απειλή για τον ανθρώπινο πολιτισμό και η οποία αποτέλεσε εν μέρει το κίνητρο για την αγορά του Twitter για 44 δισ. δολάρια πέρυσι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις