Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρόμος στις ΗΠΑ από τον τυφώνα Ιντάλια - Έφτασε στη Φλόριντα με 205 χλμ/ώρα-ΒΙΝΤΕΟ

Τρόμος στις ΗΠΑ από τον τυφώνα Ιντάλια -...

Εκκενώνονται περιοχές, πάνω από 160.000 πολίτες χωρίς ρεύμα

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα που οφείλονται στα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Φλόριντα, η οποία πλήττεται από τον τυφώνα Ιντάλια, ανακοίνωσε η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων της πολιτείας αυτής.

Το πρώτο δυστύχημα σημειώθηκε στην κομητεία Πάσκο, όταν ένας 40χρονος άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο έπεσε σε ένα δέντρο. Στην Αλάτσουα, ένας 59χρονος που οδηγούσε ένα Toyota Tacoma έριξε το όχημά του σε δέντρα ενώ στην περιοχή έπεφτε καταρρακτώδης βροχή.

Οι ΗΠΑ είναι συγκλονισμένες είναι από το πέρασμα του τυφώνα Ιντάλια αφού σε όποιο μέρος πλησιάζει αφήνει πίσω του καταστροφές, ενώ τρομάζει το γεγονός πως ακόμη οι ανατολικές πολιτείες δεν έχουν βιώσει το μένος του σε όλη την έκταση. Χαρακτηριστικό της έντασης του φαινομένου είναι ότι ο τυφώνας έφτασε στην Φλόριντα με ταχύτητα 205 χλμ/ώρα.

Η Πολιτεία της Φλόριντα κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έχουν δοθεί από χθες, 29/8, εντολές εκκένωσης ολόκληρων περιοχών. Οι πολίτες ήδη ετοιμάζονται για το χτύπημα του Ιντάλια οχυρώνοντας τα σπίτια τους και συγκεντρώνοντας ήδη πρώτης ανάγκης την ώρα που αξιωματούχοι των δυνάμεων διάσωσης και έρευνας προειδοποιούν ότι ίσως να μην είναι σε θέση να φτάσουν έγκαιρα για να τους βοηθήσουν.

Η «άφιξη» του τυφώνα στη Φλόριντα

Ήδη περισσότερα από 50.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στη Φλόριντα. Ο τυφώνας αναμένεται να προκαλέσει καταστροφικές καταιγίδες, δημιουργώντας κύματα ύψους σχεδόν τριών μέτρων, κατά μήκος της ακτής του Κόλπου. Επίσης, ο κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας Χένρι Μακ Μάστερ κήρυξε χθες, 29/8, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην πολιτεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις